Aragonès posposa al dijous el seu viatge a Ginebra per les fortes pluges

El cap de l'Executiu català i el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, es desplaçaran aquest dimecres al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posposat fins al dijous el viatge que tenia previst aquest dimecres a la tarda a Ginebra (Suïssa) per les fortes pluges que s’estan produint a la província de Tarragona, ha explicat ERC en un comunicat. Aragonès tenia previst viatjar a Ginebra al costat del líder d’ERC, Oriol Junqueras, i la secretària general adjunta i portaveu del partit, Marta Vilalta per a reunir-se amb la secretària general de la formació, Marta Rovira, però finalment la trobada es produirà el dijous.

El cap de l’Executiu català i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, es desplaçaran aquest dimecres al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) de la conselleria d’Interior per a seguir la situació de les intenses pluges del Montsià i Baix Ebre (Tarragona), ha informat Presidència en un comunicat.

El president català ha demanat a la ciutadania del Montsià i Baix Ebre (Tarragona) extremar les precaucions a causa de les intenses pluges: “És imprescindible seguir les indicacions de Protecció Civil de la Generalitat i evitar, en les pròximes hores, la mobilitat en la zona”, ha explicat Aragonès en un tuit recollit per Europa Press.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 514 crides fins a les 16 hores d’aquest dimecres per incidències relacionades amb les intenses pluges que hi ha hagut a la comarca del Montsià (Tarragona), segons una anotació en Twitter recollit per Europa Press.

Comentaris

    Català 01/09/2021 8:19 pm
    Honorable Senyor President, és ben cert que s'us ha posat a ploue.

Nou comentari