Aragonès no assistirà a l’entrega de premis on coincidiran Sánchez i Felip VI

Vicepresidència va declinar participar de l'acte abans de fer-se pública la llista sencera de participants

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, no assistirà a l’entrega de premis de la nova edició de la Barcelona New Economic Week d’aquest divendres on hi coincidiran el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el rei Felip VI. Fonts de Vicepresidència han confirmat a l’ACN que el també conseller d’Economia i Hisenda no assistirà a l’acte. Les mateixes fonts han explicat que l’equip de Pere Aragonès va declinar la invitació de l’organització fa diversos dies abans de fer-se pública la llista sencera de participants a l’acte. Un cop s’ha fet pública la presència de Sánchez i Felip VI s’han mantingut en la posició de no assistir-hi.

En roda de premsa, ERC havia apuntat que el Govern decidiria quina seria la participació de l’executiu català en l’acte. Precisament la visita del monarca es produeix després que Felip VI no assistís a l’entrega de despatxos de jutges a Barcelona fa uns dies.

Fonts de Vicepresidència han explicat a l’ACN que l’equip de Pere Aragonès va declinar la invitació a participar de l’acte fa diversos dies abans de fer-se pública la llista sencera de participants a l’acte. “Ara que sabem que s’hi incorporen Felip VI i Pedro Sánchez mantenim la nostra posició de no anar-hi”, han subratllat des de Vicepresidència.

Nou comentari