Aragonès, Junqueras i Vilalta es reuniran amb Rovira aquest dimecres a Ginebra

La variant Delta ja representa 8 de cada 10 infeccions

Una delegació d’ERC liderada pel president de la Generalitat i coordinador nacional del partit, Pere Aragonès; el president d’ERC, Oriol Junqueras, i la secretària general adjunta, Marta Vilalta, viatjaran a Ginebra (Suïssa) aquest dimecres per a reunir-se amb la secretària general republicana, Marta Rovira.

El partit ha destacat en un comunicat aquest dimarts que aquesta serà la primera vegada en què estaran junts físicament els quatre membres de la direcció d’ERC des que Rovira es va traslladar a la Ginebra, on resideix des de 2018. A més, se sumaran a la trobada altres membres del partit, que participaran en unes jornades de treball per a encarar el nou curs polític.

Comentaris

  Georgiana 31/08/2021 9:21 pm
  Ara, qui "tutela" Aragonès? Pista: no pas el Consell per la República... i el programa electoral que? A la Rovira ni en Junqueras ningú els ha votat el 14-F.
  Luisnomeacuerdo 01/09/2021 12:08 am
  Lo mejor que pueden ha er estos fascistas independentistas es quedarse allí a pastar con la vaques. Y la llollovira os mantenga. Tontos que sois tontos para todo el día.
  Català 01/09/2021 8:03 am
  Em sembla perfecte. Podeu quedar-vos-hi i encara serà millor.

Nou comentari