Aragonès insta Illa a no “amagar-se” i acceptar el cara a cara

El cap de llista d'ERC lamenta no tenir una resposta "concloent" del PSC i demana confrontar projectes

El cap de llista d’ERC a les eleccions al Parlament, Pere Aragonès, ha emplaçat el candidat del PSC, Salvador Illa, a no “amagar-se” i acceptar el cara a cara. En roda de premsa telemàtica a l’Agència EFE, Aragonès ha lamentat que no hagi tingut resposta de la proposta de cara a cara. Ha dit que “no llença la tovallola”. “Torno a proposar de celebrar el cara a cara. Ha de quedar clar que som prou valents per defensar el programa i l’equip”, ha apuntat. El republicà ha instat Illa a acceptar el debat perquè la ciutadania conegui les dues alternatives que es proposen per governar després del 14-F i es pugui confrontar el full de ruta.

No hi ha una resposta concloent per part del PSC i l’equip de campanya“, ha criticat. Aragonès ha tornat a descartar pactar amb el PSC després del 14-F per ser “impossible”. “El PSC ha assumit el programa i les aliances de Cs. Encara no ha desmentit que no acceptarà els vots de VOX per aconseguir la Presidència en detriment de l’independentisme”, ha lamentat. 

També ha afirmat que el que dona “rellevància” a Vox és que el PSC no desmenteixi que acceptarà els seus vots per arribar a la Generalitat. “Mentre no ho neguin queda clar que si poden ho faran”, ha alertat. Per això ha demanat una majoria absoluta de l’independentisme per evitar-ho i que ho lideri ERC.

Comentaris

  Ramon 08/02/2021 6:12 pm
  Tots dos volen exactament el mateix: 1. Liquidar Junts per Catalunya o sigui liquidar el Procés; 2. Governar amb els pudents i que l'altre hi doni un suport formalment extern però amb dret a menjadora. I el cara (dura) a cara (girada) tindria per objectiu escenificar, visualitzar, vendre la cabra que hem d'escollir entre l'un, o l'altre.
  De Pet al tripartit dels NAZIONAL.PSOECIALITES PSOE.ERC I MADUROS EVOS COLAU de DESC 08/02/2021 5:04 pm
  Aragones si sou les chaches sense calces del Sanchez, illa, iceta, colau, etc.... Una mica de dignitat i decoro, marranet aragones del caudillo de Pineda
  De Pet al tripartit dels NAZIONAL.PSOECIALITES PSOE.ERC I MADUROS EVOS COLAU de DESC 08/02/2021 4:38 pm
  Aragones si sou les chaches sense calces del Sanchez, illa, iceta, colau, etc.... Una mica de dignitat i decoro, marranet aragones del caudill9 de Pineda
   Hemeroteca 08/02/2021 5:18 pm
   Illa va anar a totes les manifestacions de Vox acompañado de Iceta. Illa i Vox tenen moltes coses en comú.
  TRI, TRI, TRIPARTIT PER LA MISERIA, NO GRACIES JUNQUERAS DE ESPAÑA.UNA 08/02/2021 4:35 pm
  Un TRIPARTIT illa,aragones.albiach, es l'españa querida del patriota espanyol FERROVIAL.JUNQUERAS. TRI, TRI, TRIPARTIT DE L3S ESQUERRES ESPANYOLS, miseria, gana, menas, okupes, topmantes i junqeras, quin fastic
  Ricard 08/02/2021 4:25 pm
  Vicepresident, no s'ha de debatre amb Illa. El seu extremisme racista anticatalà es el mateix de Vox o el PP. No li doni protagonisme.
  Ramon 08/02/2021 3:58 pm
  Debat a dues cares d'una mateixa moneda.

Nou comentari