Aragonès diu que l'independentisme no negociarà el pressupost de l'Estat si "no es mou en autodeterminació i presos"

El vicepresident del Govern manté que Sánchez ha de fer passes per resoldre el conflicte polític si vol comptar amb els sobiranistes per aprovar els comptes
Quim Torra i Pere Aragonès durant el Ple de Política General al Parlament
Quim Torra i Pere Aragonès durant el Ple de Política General al Parlament | ACN

Els independentistes no seuran a negociar el detall dels pressupostos de l'Estat si l'executiu de Pedro Sánchez no avança en la resolució del conflicte polític a Catalunya. Així ho ha explicat el vicepresident del Govern i adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, en una conversa informal amb els periodistes als passadissos del Parlament, després de conèixer's el contingut del pacte del govern espanyol amb Podem pels comptes de Pedro Sánchez per al 2019. I és que Aragonès manté que la situació "no ha canviat" i les condicions de l'independentisme perquè PDeCAT i ERC seguin a negociar el pressupost són les mateixes. "No podrem parlar de pressupostos de l'Estat si el govern espanyol no es mou en el dret a l'autodeterminació, i en la qüestió dels presos i exiliats i les acusacions al Suprem", ha dit Aragonès, tot afegint que l'executiu estatal "és allà on era fa mesos" i això no facilita que els sobiranistes estiguin més predisposats a negociar els comptes ja pactats entre Podem i els socialistes.

Comentaris
FRAN BCN
Es el temps dels fanatics. On es la moderació+
antic imperi
Catalunya no estarà pitjor sense el PSOE, per nosaltres son iguals tots els poders del estat i qualsevol govern des de 600 Kms. situat al antic imperi castellà.
Ricard Argentona
Tic tac ... a veura quan trigueu a aprovar-los.
hhhuuummm ¡¡¡¡
Veremos, veremos, porqué sois tan cagiditos que no inspirais confianza.
Lion
Aragonès, no em facis riure......
Francesc
Molt bé noi, avançat cap a l'autonomia, és el que us varem demanar el poble oi???????????????
Jaume
Botifler !!
i l'autodeterminació què ?
que va ser per el q el Poble us va votar....ja quasi tothom us ha vist el llautó....erc=rates de clavagueres, botiflers!
a veure si apreneu d'una vegada¡¡
No caigueu al parany¡¡,apreneu dels bascos: primer posar vosaltres les condicions,si diu que d'acord, QUE HO POSI PER ESCRIT ,FIRMAT I SEGELLAT¡¡ I PAGAT EL QUE ENs DEUEN, "OBRAS SON AMORES I NO BUENAS RAZONES " O SI HO PREFERIU:"FETS, NO PARAULES¡¡" Idespres, ja en parlarem¡¡ no dir que si a tot a la primera i a sobre no treure'n res, que d'això en tenim, molta experiencia,com el les infraestructures:"destinarem MEURs a l desdoblament de la N¬ii (per exemple) fa 18 anys i ni 1 euro¡¡

envia el comentari