Aragonès diu que a l’Estat li fa “pànic” que ERC guanyi les autonòmiques

"Saben que l'independentisme avança si ens va bé", considera el coordinador nacional, que pronostica més "intents" de Madrid per "fer descarrilar" una resolució política al conflicte

El coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ha assegurat que a l’Estat li fa “pànic” que el seu partit guanyi les eleccions previstes pel 14 de febrer. “Els enemics de l’Estat i les seves clavegueres saben que, si ens va bé, l’independentisme avança i que aquest país és millor”, ha afirmat durant la seva intervenció al Consell Nacional telemàtic d’ERC, aquest dissabte. Aragonès ha pronosticat més “intents” de Madrid per “fer descarrilar” una resolució política al conflicte, després de l’operació ‘Voloh’ de la setmana passada. El també vicepresident del Govern amb funcions de president ha defensat l’acció de l’executiu en la lluita contra la covid-19, i ha acusat l’Estat de “no estar a l’alçada” i d’anar “tard i malament”. És per això que Aragonès ha instat l’executiu espanyol de Pedro Sánchez a aplicar una moratòria d’impostos en comptes d’incrementar la partida pressupostària de la monarquia “corrupta”. En aquest sentit, Aragonès ha reclamat a la Moncloa que assumeixi “totes les seves responsabilitats” i que, si no ho fa, que traspassi a la Generalitat tota la capacitat de gestió.

El coordinador nacional d’ERC també s’ha referit a l’operació de la Guàrdia Civil i als presumptes espionatges de les “clavegueres de l’Estat” contra dirigents independentistes, alguns d’ells d’Esquerra: “Les clavegueres de l’Estat han tornat a brollar i a atacar amb impunitat, en una nova operació político-judicial per atemorir, desestabilitzar i dividir-nos, i per empastifar el moviment pacífic i democràtic amb sospites de corrupció”, ha denunciat. Aragonès, que ho considera “pur espionatge polític”, ha afirmat que aquests intents no desgastaran pas ni desmobilitzarem el sobiranisme: “No us en sortireu, seguirem alçats i compromesos”, ha replicat a l’Estat. A més, el dirigent republicà ha defensat que el seu partit és “impecable contra la corrupció”, i ha opinat que és per això que Espanya l’ataca: “Els fem nosa però hi serem més que mai. Els fa pànic que ERC guanyi les eleccions del 14-F, perquè saben que la nostra prioritat és la independència i la justícia social”.

Comentaris

    un tipo que vive en Tabarnia 15/12/2020 12:35 am
    estic sentin la tremolor de dents a Madriz, estan cagaos
      un tipo que vive en Tabarnia 15/12/2020 12:35 am
      estic sentin la tremolor de dents a Madriz, estan cagaos

Nou comentari