Aragonès demana responsabilitat en plena operació sortida

El vicepresident amb funcions de president insisteix: "Només ens en sortirem si pensem en el bé col·lectiu"

Crida de Pere Aragonès a la “responsabilitat” de la ciutadania de cara a la Setmana Santa. El vicepresident amb funcions de president ha publicat un vídeo a Twitter aquest dijous a la tarda, en plena operació sortida: “Aquests dies que venen continuem sent tots responsables davant la covid-19, prenent sempre totes les precaucions”. “Depèn de nosaltres, de la nostra actitud, frenar l’increment de contagis. Només ens en sortirem si pensem en el bé col·lectiu”, ha insistit Aragonès a la xarxa. Les xifres de la pandèmia continuen empitjorant avui. L’Rt puja a 1,20 i el risc de rebrot a 275 (+8). Tot i això, hi ha 44 ingressats menys (1.454), però tres crítics més (414).

L’operació sortida de Setmana Santa a l’aeroport del Prat ha arrencat sota mínims, arran de les restriccions imposades per la crisi de la covid-19. Mentrestant, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) veu “inacceptablement lent” el ritme de vacunació contra la covid-19 a Europa. En un comunicat, el departament europeu de l’OMS lamenta els “retards en el calendari” i insta les autoritats a mantenir les mesures sanitàries i de distància social per “compensar la baixa cobertura per les vacunes”.

Comentaris

  Català 01/04/2021 4:51 pm
  Mireu qui demana responsabilitat!!. viure per veure.
  54
  113
  Respon
   Castellà 01/04/2021 8:09 pm
   Al català graciós i capciós. Més enllà d'Espanya hi ha vida i molt per veure i conèixer, per això els catalans volen la independència.

Nou comentari