Aragonès demana concentrar el vot en ERC perquè “sumen” i no fan “retrets”

El cap de llista diu que comptarà amb Vergés per les "responsabilitats que haguem de tirar endavant"

El cap de llista d’ERC a les eleccions al Parlament, Pere Aragonès, ha fet una crida aquest divendres a concentrar el vot independentista i progressista en ERC perquè els republicans tenen clar el seu adversari i no fan “retrets” sinó que volen “sumar” amb els partits a favor de l’autodeterminació i l’amnistia. En una acte de campanya, Aragonès ha ofert un lideratge republicà que es posi per sobre de les “visions de curta volada”, de sempre voler “trepitjar el peu al company del costat” i afronti els problemes “de cara”. Sobre la continuïtat d’Alba Vergés com a consellera de Salut, ha dit que compta amb ella “per totes les responsabilitats que haguem de tirar endavant, ara i a la propera legislatura”.

Comentaris

  TRIPARTIT JUNQUERAS NO!!!! NO FEU UN CAROD, NO VOTEU ERC.ESPAÑA 12/02/2021 5:32 pm
  Aragones, en caiguda lliure, Borras guanya per que es molt mes brillant. NO AL TRIPARTIT del sanchista Junqueras
  Tano 12/02/2021 5:02 pm
  Aragonés, ets un simple llepaculs de l'España i para de contar. No vinguis a dir bestieses que se't veu el llautó d'una hora lluny. Fot anys que en afaitem "Niñato"
  Anònim 12/02/2021 4:28 pm
  Em sap greu, el meu vot és per JUNTS!!!
  Retret? Vosaltres ja esteu retratats! 12/02/2021 3:58 pm
  Si, ja ho hem vist com sumen amb el PSOE. Vosaltres no en podeu fer de retrets perquè sou precisament els que no compliu, malgrat que els altres van de cara i no enganyen. ER és qui no compleix i per això es mereix els retrets que els fan.

Nou comentari