Aragonès defensa que la taula de diàleg és “una oportunitat” que no ha de generar “cap recança”

Confirma que presidirà la part catalana i demana la implicació de “tothom” perquè cal anar-hi amb la “màxima ambició”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest divendres que cap independentista ni cap demòcrata hauria de tenir “cap recança” davant l’oportunitat que suposa la taula de diàleg per defensar davant l’estat espanyol el dret a l’autodeterminació i l’amnistia.

Aragonès, que ha confirmat que presidirà la part catalana en les reunions del setembre, ha qualificat la taula de diàleg com la negociació “més difícil” que afronta Catalunya en les darreres dècades i ha assegurat que, per part seva, hi abocarà totes les energies i s’hi implicarà al 100%. Aquí, també ha demanat el suport i implicació de tota la societat catalana per garantir que la taula comporti que Catalunya faci una “gran pas endavant”.

Comentaris

  Patètic 13/08/2021 11:35 am
  Per més suport que es doni a la taula, tots sabem que només serveix per apuntalar la repressió i al Govern traïdor de Vichy Catalan. És insultant que el Govern ens ho vulgui fer creure. Son Gobierno de Espanyistán.
  Angelblau 13/08/2021 11:40 am
  Aquest col·laboracionistes de ER volen superar a la farsant de la Colau.
  Angelblau 13/08/2021 11:41 am
  L'única oportumitat es per els seus bons sous i poltrones.
  kim 13/08/2021 11:47 am
  Mentre Catalunya esta a punt de cremar, el PSOE i ERC no tenen incovenient a destruir zones protegides per ampliar l ´aeroport de El Prat i continuar escalfant el planeta, tot per la pasta.
  PEDRO SÀNCHEZ 13/08/2021 11:57 am
  La taula de diàleg només servirà per una nova ensarronada del PSOE cap a Catalunya i vosaltres sortireu amb el rave entre les cames; i ens voldreu vendre una nova pel·lícula meravellosa, perquè penseu que som idiotes, però clar, que pots esperar dels escolanets d'ERC que sempre aneu amb ciri a la mà. En fi, aneu tots a pastar fang.
  Lola 13/08/2021 12:06 pm
  Dialeg de besugos,els que us importa es no perdre el xollo I la bicoca ,res mes ,sabeu pefectament que amb caspanya res a fer
  EL MÉS RUC FA RELLOTGES DE FUSTA... 13/08/2021 12:53 pm
  Fum, fum i més fum senyors del govern català. Quina oportunitat, quina taula bilateral, quina taula de diàleg? El PSOE ens vol fer combregar amb rodes de molí. Si de 56 competències només ens en volen donar una, si no parlem de cedir-nos l'aeroport i només de l'ampliació, si hem de parlar dels JJOO per major glòria d'Espanya...com voleu que a la taula de l'amnistia i el dret a l'autodeterminació diguin quelcom més que...NO, NO i NO.
  Gerard de sarria 13/08/2021 2:45 pm
  Us vareu rendir després de dir a la tropa que endavant. A totes. Amb la llengua feu igual. Defensem el català, parlem en català a tothom i quan aneu a Madrid davant DRL poder us caigueu les calces. Quina mena de gent som?
  Ferran 13/08/2021 4:57 pm
  Patéticas palabras hueras como siempre
  Aquest pardalet te papa? 14/08/2021 5:35 pm
  Aragones, ves a donar menjar a les gallines

Nou comentari