Aragonès defensa que “és important que tothom compleixi les mesures” després de la foto de Puigneró

El president es remet al missatge d'Argimon i demana que les restriccions es respectin "en tots els àmbits"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha pronunciat aquest dijous sobre la polèmica foto on es veu el vicepresident, Jordi Puigneró, i una vintena de persones més trobant-se sense mascareta ni distància de seguretat a la Catalunya del Nord. A preguntes de la premsa, Aragonès s’ha remès a la valoració que ja va fer el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, sobre l’episodi, i ha assegurat que “és important que tothom compleixi amb les mesures de prevenció”.

“La pandèmia no ha acabat, continua, i a l’estiu haurem de conviure encara amb mesures, i per tant és important que tots plegats, en tots els àmbits, donem compliment a les mesures”, ha afirmat. Aragonès s’ha referit a la polèmica foto després de la seva visita a Bellprat, on s’ha desplaçat per veure de primera mà part dels efectes dels darrers incendis a la zona.

Comentaris

    Maria 29/07/2021 4:36 pm
    La teva foto de pressa i corrents amb la primera catalana vacunada res, oi? Hipòcrita!!!
    Lluis 29/07/2021 4:59 pm
    Pobret Peret, pura indignitat d'un homenet ridicul, curtet. De Patufet, potser serviria al teatre del poble. Deu meu, a erc no hi ha res millor? Junqueras ens has col.locat canalla, per que ferrovial?

Nou comentari