El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aragonès defensa que “és important que tothom compleixi les mesures” després de la foto de Puigneró
  • CA

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha pronunciat aquest dijous sobre la polèmica foto on es veu el vicepresident, Jordi Puigneró, i una vintena de persones més trobant-se sense mascareta ni distància de seguretat a la Catalunya del Nord. A preguntes de la premsa, Aragonès s’ha remès a la valoració que ja va fer el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, sobre l’episodi, i ha assegurat que “és important que tothom compleixi amb les mesures de prevenció”.

“La pandèmia no ha acabat, continua, i a l’estiu haurem de conviure encara amb mesures, i per tant és important que tots plegats, en tots els àmbits, donem compliment a les mesures”, ha afirmat. Aragonès s’ha referit a la polèmica foto després de la seva visita a Bellprat, on s’ha desplaçat per veure de primera mà part dels efectes dels darrers incendis a la zona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maria a juliol 29, 2021 | 16:36
    Maria juliol 29, 2021 | 16:36
    La teva foto de pressa i corrents amb la primera catalana vacunada res, oi? Hipòcrita!!!
  2. Icona del comentari de: Lluis a juliol 29, 2021 | 16:59
    Lluis juliol 29, 2021 | 16:59
    Pobret Peret, pura indignitat d'un homenet ridicul, curtet. De Patufet, potser serviria al teatre del poble. Deu meu, a erc no hi ha res millor? Junqueras ens has col.locat canalla, per que ferrovial?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa