Aragonès defensa l’acord d’ampliació del Prat amb un projecte respectuós amb el medi ambient

El president de la Generalitat ha defensat un projecte amb cirteris verds i respectuós amb el medi ambient

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat l’acord per l’ampliació de l’aeroport del Prat al que es va arribar ahir en la reunió bilateral entre la Generalitat i l’estat espanyol. El president ha concretat que l’acord no recull de quina manera s’ampliarà l’aeroport perquè això es farà en el pla director de l’Aeroport i que aquests detalls s’emportaran a la taula institucional per a treballar-los conjuntament amb els ajuntaments.

El president també ha replicat a les crítiques a la CUP que, com els comuns, s’oposen a l’acord d’ampliació, i ha dit que espera poder convèncer als crítics en la taula institucional en la qual defensarà que l’ampliació serà “respectuós amb la biodiversitat i el medi ambient” però sense concretar de quina manera.

De fet, en preguntar-se-li com es respectarà el parc natural que està al costat de l’Aeroport, el president s’ha circumscrit al fet que compliran amb el que dictamini la Comissió Europea i que s’aplicaran les compensacions que corresponguin.

Comentaris

    Tot va més enllà de la legislatura 03/08/2021 3:35 pm
    Per a Madrid és molt fàcil. De moment pocs diners: el projecte, la resta ja queda més lluny de la legislatura de Sánchez. Vindrà un altre govern i farà el que voldrà que deurà ser Barajas. Permeteume dubtar de la bona voluntat d'AENA. Queden bé sense diners
    Traïdor 03/08/2021 4:48 pm
    No teniu vergonya.

Nou comentari