Aragonès creu que cal “prendre una decisió col·lectiva” sobre les eleccions

El vicepresident defensa que l'independentisme vagi per separat perquè ERC "no és només independentista" sinó que també "d'esquerres"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha dit aquest dimarts sobre les eleccions a Catalunya que caldrà “prendre una decisió col·lectiva”. Aragonès s’ha mostrat prudent sobre aquesta qüestió i ha recordat que sempre mira de “no fer declaracions que puguin provocar polèmiques noves o inútils”. El vicepresident s’ha limitat a defensar que “els grans reptes els haurem d’afrontar col·lectivament” i això “ho podrem fer prenent decisions col·lectives”.

Sobre les fórmules electorals per l’independentisme en un escenari electoral, Aragonès ha dit que “la societat catalana és diversa i plural” com “també ho és l’independentisme”. Així mateix, el vicepresident ha dit que “cal reflectir la pluralitat” independentista i ha recordat que quan les forces independentistes han anat juntes “han tingut menys suport”.

A banda, Aragonès ha remarcat, en un esmorzar informatiu organitzats per Europa Press, que ERC “no és només independentista”, és “un partit d’esquerres, republicà i feminista”. Es tracta “d’aspectes importants que orienten la nostra política”, ha subratllat.

Nou comentari