El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aragonès creu que cal “prendre una decisió col·lectiva” sobre les eleccions
  • CA

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha dit aquest dimarts sobre les eleccions a Catalunya que caldrà “prendre una decisió col·lectiva”. Aragonès s’ha mostrat prudent sobre aquesta qüestió i ha recordat que sempre mira de “no fer declaracions que puguin provocar polèmiques noves o inútils”. El vicepresident s’ha limitat a defensar que “els grans reptes els haurem d’afrontar col·lectivament” i això “ho podrem fer prenent decisions col·lectives”.

Sobre les fórmules electorals per l’independentisme en un escenari electoral, Aragonès ha dit que “la societat catalana és diversa i plural” com “també ho és l’independentisme”. Així mateix, el vicepresident ha dit que “cal reflectir la pluralitat” independentista i ha recordat que quan les forces independentistes han anat juntes “han tingut menys suport”.

A banda, Aragonès ha remarcat, en un esmorzar informatiu organitzats per Europa Press, que ERC “no és només independentista”, és “un partit d’esquerres, republicà i feminista”. Es tracta “d’aspectes importants que orienten la nostra política”, ha subratllat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa