Aragonès assumeix l’encàrrec de Borràs i demana formar Govern “sense demora”

El vicepresident amb funcions de president se sotmetrà divendres a la sessió d'investidura

El coordinador nacional d’ERC i vicepresident de la Generalitat amb funcions de president, Pere Aragonès, ha acceptat l’encàrrec de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que aquest dimecres l’ha proposat com a candidat a presidir el Govern. Aragonès ha confirmat a Twitter que defensarà la seva candidatura i ha cridat a “fer un gran pas endavant” investint-lo i constituint un nou executiu “sense demora”. “És més urgent que mai formar un Govern de transformació per afrontar amb fermesa i valentia el rescat social, la recuperació econòmica i la sortida democràtica al conflicte amb l’estat, basada en l’amnistia i l’autodeterminació”, ha assegurat.La sessió d’investidura se celebrarà divendres i ERC no té garantits encara els suports necessaris, ja que els socis preferents –JxCat i la CUP– no han aclarit què votaran i les negociacions continuen. No obstant això, el dirigent republicà ha reclamat que es constitueixi un Govern “sòlid, reflex de la majoria independentista i d’esquerres assolida, que busqui solucions i dibuixi un futur ambiciós en tots els àmbits”. “Exposaré el projecte de país que tenim i les propostes que cal prendre per millorar la vida de la ciutadania, garantint oportunitats i drets per a tothom”, ha conclòs.

Comentaris

  @"Un president que no es res de res, tret d'esser el majordomo del Junqueras, es legal?" 25/03/2021 7:08 am
  Toda la razón. Rápido, que alguien busque al pastelerito de Mas. O al agente de seguros mayordomo del pastelero. O al marinerito de las metáforas que hacia los recados al hijo del Florenci, el de las divisas. O a la señora de los trapis que explicaba las facturas falsa y falsos presupuestos a su amigo el traficante. O al amigo traficante, directamente. No será por falta de candidatos.
  Luisnomeacuerdo 24/03/2021 8:34 pm
  Recordad como buenos súbditos dar cuenta a vuestro rey.
  Català 24/03/2021 7:10 pm
  A veure si serà veritat. Ho dubto.
  Aragones, la CHACHA curteta del Junqueras, el seu amo 24/03/2021 5:45 pm
  Es presenta sense cap aval, aquest xicotet, hi es tot? Junqueras, no el facis fer el ridicul, pobre noi. Un president que no es res de res, tret d'esser el majordomo del Junqueras, es legal?

Nou comentari