Aragonès: “Aquesta ha de ser la legislatura del diàleg”

El candidat d'ERC, sobre l'acte de Seat: "A l'hora de treballar i implicar-nos hi serem, per fer un besamans no"

El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat la taula de negociació i s’ha mostrat convençut que aquesta “ha de ser la legislatura del diàleg”. “L’Estat també ha de crear les condicions. Sense amenaces. Veiem la Fiscalia recórrer tercers graus o querellar-se contra el president del Parlament. L’Estat ha de fer els deures”, ha recalcat Aragonès en una entrevista a ‘La Vanguardia’. “Tan important és no posar-nos dates inamovibles que serien una soga al coll com deixar clar que això no pot ser un qui dia passa, any empeny”, ha continuat el candidat d’ERC, que ha justificat l’absència del Govern a l’acte de Seat amb Sánchez i el Rei: “A l’hora de treballar i implicar-nos hi serem, per fer un besamans no”.

“L’important és Seat i el cotxe elèctric i no el Rei. Per treballar per aconseguir el cotxe elèctric, per a la fàbrica de bateries, perquè els fons europeus arribin a Catalunya, hem estat i serem allà”, ha insistit Aragonès. “Divendres de la setmana passada vaig ser a Seat, vaig abordar aquesta qüestió i vaig expressar el suport i la voluntat d’implicació màxima del Govern en aquest projecte. Tenim una excel·lent relació amb Seat”, ha continuat el candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, que igualment ha respost a les queixes de l’empresariat català, cristal·litzades en l’acte de dijous liderat per Foment i Pimec a l’Estació del Nord.

“Aquesta setmana ha estat en contacte amb les principals organitzacions que muntaven l’acte i els hem ofert disposició per parlar. Van expressar un malestar que en bona mesura compartim”, ha reconegut Aragonès. Sobre la negociació del nou Govern, el candidat republicà ha reiterat la seva intenció de sumar els comuns –”soc molt perseverant”- i el seu veto al PSC. “L’objectiu del PSC ha estat repetir l’operació Arrimadas i això no els serveix per formar majories”, ha etzibat Aragonès, que ha conclòs donant una pinzellada del seu futur executiu. “No és una qüestió de pintar de colors cada secretaria. Cal incorporar talent de fora dels partits”, ha reflexionat.

“He proposat de crear el comissionat Next Generation, amb Miquel Puig al capdavant, que té criteri independent i experiència professional. Reforçar el treball en equip és essencial”, ha finalitzat el candidat d’ERC.

Comentaris

  Albert MP 08/03/2021 12:21 pm
  Diàleg, està molt bé, però el que cal és la negociació per poder decidir a les urnes el nostre futur. Prou de xerrameca inútil, no cal que ens maregin ni menteixin
  Angelblau 07/03/2021 6:14 pm
  Prou de Rufians i Aragonesos. Eleccions JA !!
   ange bleu 07/03/2021 8:09 pm
   mon Dieu !! les Catalans sont un peu fous, on ne sait plus où aller ni quoi faire ... on est comme une chèvre!
  Observador 07/03/2021 2:11 pm
  si per un cas, sesrà un "Dialogo para besugos". Altra cosa no.
  fat boy 07/03/2021 1:57 pm
  Es veu que aquest no en te prou amb 306 anys de posar l'altre galta. Aixo o que, mentre l'afartin, ja li poden dir moro.
  Ramon 07/03/2021 12:53 pm
  Duran, fot el camp!
  jacqme de Montpeller 07/03/2021 11:06 am
  Sembla que el diàleg és el mantra i els comuns els facilitadors. Potser cal fer-se mirar la vista: Quin diàleg pot haver amb el rei i la seva cort? A què ve la falera amb els comuns? Què poden fer pel país, més enllà de ser els "diplomàtics" del psoe i els observadors de la repressió ? Sr. Aragonés: Et deixes enredar i ens passes el mort als electors que, d'aquesta manera us donaran la presidència una, i només una vegada?.
  Sin la más mínima duda cómo se ha implicado en Nissan. 07/03/2021 10:44 am
  Lo único que ha conseguido el proceso es convertir Catalunya en un estercolero y Barcelona en una ciudad rechazada .
   españa, lider en casi todo...lo malo 07/03/2021 6:29 pm
   Sin duda lo dice un orgulloso español de una de las democracias mas avanzadas del mundo, ESpaña, el pais de la UE con peor resultados en Covid, en degradacion de la economia, en paro, con mas incumplimientos de Directivas de la UE, y para que seguir
  el Verdugo del Cid 07/03/2021 10:30 am
  4 anys per constatar el que ja sabem, que "epaÑa" no vol dialogar sinó només enredar? 4 anys sense publicar al DOGC la DUI JA FETA i, si cal, afrontar els morts -herois, quan fossin del bàndol català- als que al·ludia el MHP Puigdemont (i, compta!, que n'hi hauria a ambdues bandes -i amb gran alegria quan fossin merdespaÑistaÑols!). Tu el que ets és un botifler de merda, venut a Castella per 30 monedes d'argent! Sembla mentida que tants catalans t'hagin votat!
   Pepe 07/03/2021 11:30 am
   Legislatura del diàleg? Per quant la independència?

Nou comentari