Apareix a Barcelona una escultura de Gaudí pintada amb els colors de la bandera espanyola

L’escultura d’Antoni Gaudí que hi ha al Passeig Manuel Girona de Barcelona ha estat víctima aquest dijous d’un acte vandàlic. Concretament, la cara de l’artista ha aparegut amb la cara pintada amb els colors de la bandera espanyola. Es tracta d’una escultura a mida real de l’artista feta per Joaquim Camps i Giralt l’any 1999. 

 

Acte vandà lic contra una està tua de Gaudí
Acte vandàlic contra una estàtua de Gaudí | Cedida
Comentaris
E. G.
Aquests són tots els arguments que poden aportar el unionistes.
Doncs jo no la faria netejar. La deixaria una bona temporada per tal que donés fe del nivell cultural del representats per aquesta bandera.
Vicenç Ramoneda
Roig, crema, roig i negre és la bandera d'una regió de Turquia!
CAT
Quina colla de desgraciats, a veure que hi diuen l'albiol o similars. Segur que muts i a la gabia.
almogaver.cat
la Incivil fent l'indi " Coamndo Piolin"
almogaver.cat
Perdo, volia di: :l'incivil Comando Piolin,
pepet
L'espanyolisme és això, amics.
Colau
Quina pena de astatua, con lu maca que era, qui vagin els bumbers a llimpiarla. Ens están ajudan molt, parque la xanaralitat els ha dit que qls duplicará el sueldu y pasarán a cubrá 14.000 eurus al mes
Xiulet
Es l'unic que saben fer. Animaladas .Ole la seva cultura Possiblement es rabia perque Gaudí es Catala Es depuren creeré que era una versión del Piolin. He vist un lindo gatito
Baldric
UIn altre exit dels "Sorayos"
no nacionalista
espanyolisme = terrorisme
Anna M. Llauradó Gaudí
És una infàmia. i una gran covardia. Antoni Gaudí era un català ple de dignitat, que va ser empresonat per catalanista, i que mai va voler parlar castellà amb ningú vingut de Castella.
Pepe
Llamo a hacer lo mismo en algún emblema españolista
lomik
Ni cas, segurament no deuen ni saber qui és
civisme
Tants anys de manifestacions massives i ni un estropici. Una nit d'aquesta gent deixada anar i no només el pobre Gaudí sinó senyals de tràfic, elements de mobiliari urbà, etc. etc. tot fet una porqueria. Un motiu més que ens fa tan diferents
Xurriaca Pallaresa
Que un visionari i mestre entre els mestres Mundials, amb un sentit i una cultura exquisida, li hagin pintat la cara amb aquest mal gust, pregona més de la incultura, la salvatgia i els complexes tercermundistes de qui ho fa, que no pas de qui ho pateix.
Guim
A Gaudí els espanyols el van engargolar a "jefatura" de la policia española de Via Laietana per parlar català, per tant, és normal que els descendents d'aquella policía colonial facin això.
Messi
doncs crec que vaig topar-me amb el comando Gaudí sobre les 12 de la nit de dimecres! Eren un grupet de 10 o 15 nois jovenets amb aspecte de nuevas generaciones (jerseiet sobre l'espatlla, engominats, camisa blava) que en passar pel seu costat amb el cotxe em van mirar amb cara de "no hem fet res". Vaig pensar que en tramaven alguna... i devia ser això!
Jordi
A la zona esta plé de adhesius amb la estanquera als fanals i als vidres de las parades de Bus. Es la zona alta de Barcelona i sempre hi han alctes de enaltiment del franquisme i simbols nacionals espanyols d'abans i ara. Fins i tot al Passeig Bonanova hi ha una cervesseria que tota la decoració del local es d'aquest caire

envia el comentari