Antifeixistes es manifesten a Barcelona sota el lema "La vostra repressió no ens farà retrocedir"

Els Mossos impedeixen que la manifestació arribés a la plaça d'Espanya, on acabava la marxa de grups d'ultradreta
Manifestació antifeixista a Barcelona
Manifestació antifeixista a Barcelona | Jordi Borràs

Mig miler d'antifeixistes s'han manifestat aquest dijous 12 d'octubre pels carrers del barri de Sants encapçalats per dues pancartes on s'hi llegeix: "La vostra repressió no ens farà retrocedir" i "Totes som antifeixistes". Els Mossos d'Esquadra Els Mossos han impedit que la manifestació arribés a la plaça d'Espanya, on també acabava la marxa de grups d'ultradreta.

Desenes de furgonetes de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos d'Esquadra han bloquejat diversos carrers de Sants i de l'Eixample per dirigir el pas dels manifestants, que havien estat convocats a la plaça de Joan Peiró, a Sants. Des de plaça d'Espanya, la marxa ha avançat pel carrer de la Diputació i, en arribar a la Gran Via, els manifestants s'han embrancat en un moment de tensió, si bé breu, amb els Mossos, que s'ha resolt quan els seguidors de la Plataforma Antifeixista han optat per baixar pel carrer de Rocafort. 
 


Els manifestants també han cridat contra els Mossos d'Esquadra i altres lemes com 'Els carrers seran sempre nostres' i 'No passaran'. Alguns de les persones que han participat a la marxa, sobretot els de les primeres línies, anaven amb la cara i el cap coberts per ulleres de sol, mocadors, gorres o caputxes. 
Comentaris
Karlus
Molt bé, fora feixistes

envia el comentari