Anonymous fa caure webs de Ministeris i la de la Fundació Franco

El grup hacktivista va tombar durant tot el dissabte diverses webs de l'Estat en defensa de Catalunya

Anonymous va fer caure aquest dissabte diverses pàgines webs de l'Estat, fundacions i empreses. El grup hacktivista va anunciar que durant tot el dia de dissabte realitzaria un ciberatac massiu en defensa de Catalunya, sota les etiquetes de Twitter #OPCatalunya i #FreeCatalunya. I així va ser. A través del perfil de Twitter @NamaTikure, es van anar anunciat totes les webs que eren atacades. La primera va ser la del Tribunal Constitucional, i cap al vespre van tomar les webs dels ministeris de Justícia, Economia i Foment. També va fer caure durant una estona la web del PP i la de la Fundación Nacional Francisco Franco


 
Comentaris
thanks
thank you for your help! Freedom for Catalonia!
Anonimous
La guerra empieza ahora!
Jui
Cal aixafar tots els interessos espanyols. No al cop d'estat del PP
Si si si fem espanya ingovernable , vaga general , treiem els diposits dels bancs Visca la Republica Catalana
LUIS
Gracias anonymous, gracias por mostrarnos que podemos luchar contra el regimen opusdeista y bloquearles el estado. Les tenemos agarrados porque su economia, su vida, depende de nuestro esfuerzo y del fruto de nuestro trabajo, ellos a fin de cuentas son unos vagos, agresivos y violentos pero sin principios, si se vieran con el agua al cuello hasta se catalanizarian para que alguien les eche de comer. Un español no tiene valores, hasta su patriotismo es falso, son venazos testosteronicos.
josep Maria
Que vagin cap al LOBY _BAncari, tots saben els noms
Raimon
Només us puc dir gràcies i per favor continueu cada dia.
Anonom
Aquests anonymous són els russos aprofitant per fer merder. Si volen contribuir a la república que publiquin les llistes de catalans botiflers que han obert un compte mirall.

envia el comentari