Àngels Chacón es disculpa amb la mare de Carme Chacón i ordena retirar el vídeo de la polèmica

L'exconsellera demana disculpes a totes les persones que s'hagin pogut sentir ofeses

La cap de llista del PDeCAT a les properes eleccions, Àngels Chacón, ha indicat al seu equip de campanya que retiri el vídeo on es feia esment de la difunta líder del PSC i exministra, Carme Chacón, amb qui comparteix cognom. Segons ha fet saber la mateixa exconsellera a través de Twitter, ha mantingut una conversa amb la mare de Carme Chacón, amb qui s’ha disculpat en nom seu i del PDeCAT. El vídeo ja ha estat retirat de les webs i les xarxes del PDeCAT. La seva candidata ha reiterat, en el seu missatge, les disculpes a totes aquelles persones que s’hagi pogut sentir ofeses.

Comentaris

  PDeCAT: Reivindiquem Cambó enarborant l'estanquera 14/01/2021 7:08 pm
  PEDeCAT, PSOE... quina diferència hi ha? demagogs, espanyolistes, lluitadors per la poltrona i la menjadora i incapaços de fer cap acte per afavorir Catalunya. Només les seves butxaques. Foten pena. I fàstic. Molt de fàstic.
   Ramon 15/01/2021 12:27 pm
   Jo n'hi veig molta, de diferència, entre el catalanisme polític i la màfia sociata. Tu, no? Vols l'adreça de can Cottet?
  Anònim 14/01/2021 9:05 pm
  Son botifler de tot cor i espanyolistes d'anima.
  Ramon 14/01/2021 11:53 pm
  Bona jugada. I l'eslògan central del PdCat és magnífic.
  Ramon 14/01/2021 11:54 pm
  A sota un pertorbat no hi veu diferències entre els nacionalistes catalans i les esquerres sucursalistes.
  en fi 15/01/2021 9:05 am
  està bé demanar disculpes si un creu que ha faltat el respecte, a la veritat potser no. Per cert aquesta mala gent de la dele3gación del psoe a Catalunya, tenen la pell molt fina, el seu secretario va fer l'impossible per empresonar persones innocents a la preso. Però com que no entenia prou, va faltar el respecte als seus familiars. A demanat perdó, no hijo no, el miguel izeta, ni és persona, ni és res, un sense estudi que, viua a costa de la societat catalana, com a falç polític
  Sentit comú 15/01/2021 11:30 am
  Els partits haurien de fixar-se més a l'hora d'escollir els publicistes (equip de campanya) durant les campanyes electorals. Com a independentista aquesta "pensada" poca-solta del publicista de l'equip de campanya, la trobo patètica. Ara el que haurien de retirar és "l'equip de campanya". A tots ens cal un equip de sentit comú.
  Ramon 15/01/2021 12:23 pm
  Si no han contractat aquell publicista de Benetton, n'ha set un altre que l'imita. Fas un anunci polèmic i aconsegueixes protagonisme, visualització, primer per l'anunci cridaner en si mateix, després tornes a tenir-ne per l'indigning generat i finalment per les teves disculpes.

Nou comentari