Anem x Feina reclama als diputats independentistes que facin efectiu el mandat del poble

La patronal insta a que deixin de banda els interessos personals i de partits i "les fantasies venudes pels diferents mercaders de Moncloa"

Anem x Feina ha demanat a les formacions independentistes que deixin de banda “els interessos personals, les doctrines ideològiques i les fantasies venudes pels diferents mercaders de Moncloa”, i ha urgit els diputats independentistes a deixar d’actuar com una autonomia per poder “administrar els recursos propis de manera efectiva i adequada a les necessitats del país”. La patronal ha reclamat així un Govern “fort” que consolidi la república catalana “en la qual rau la nostra supervivència com a societat”. L’entitat assenyala com a principal conseqüència de “quatre anys de lamentacions, acataments injustos i submissió a la voluntat venjativa de l’Estat” la desconnexió entre la classe política i la majoria social del país.

Anem x Feina també ha retret a Pere Aragonès que plantegi “solucions fracassades de l’autonomia” per fer front als problemes econòmics i socials derivats de la pandèmia de coronavirus. “Catalunya, amb un govern autonòmic que actua com a gestoria de les decisions de Madrid no tindrà accés als fons de recuperació europeus”, subratlla l’entitat, que recorda que l’administració espanyola ha demostrat en reiterades ocasions que les promeses fetes durant campanyes electorals no es materialitzen en inversió real.

Comentaris

  Pepe 31/03/2021 7:00 am
  Aquests partits que es diuen independentistes es barallen com si ja fóssim un estat. Si us plau, que algú els hi digui que encara no ho som, per culpa seva, i que ja ho faran quan ho siguem! Quin avorriment!
  Xavier 30/03/2021 9:49 pm
  Total la raó del món. Aquests polítics utilitzen allò que diu que qui dia passa, any empeny. La CUP també, amb el xec en blanc a ERC i un referèndun d'aquí una anys.
  12
  13
  Respon
   Sembla que si 31/03/2021 9:53 am
   Un Referèndum d'aquí uns anys (quan abans millor) és la solució que acceptaran tots els Països. Portem 10 anys fent costelladas i suspenen el resultat del 1-O

Nou comentari