Anem x Feina acusa el Govern d’estar “més preocupat per les eleccions que per la crisi”

La patronal independentista lamenta que encara s'estigui "actuant amb tanta improvisació"

La patronal independentista Anem x Feina considera que “la mala gestió de la crisi derivada del coronavirus per part de la Generalitat és gairebé tan dolenta com la del govern espanyol”. En un comunicat, asseguren que l’equip del Govern que durant el darrer any gestiona la pandèmia “no ha estat competent”. “Les últimes mesures anunciades aquest dilluns són la prova que es treballa de forma improvisada, sense cap mena d’estratègia ni previsió i sense tenir en compte les conseqüències que se’n deriven“, afirmen.

“No es tracta d’una manca de capacitat sinó d’un problema de prioritats”, afegeixen. Des de la patronal consideren que “la màxima preocupació” de l’Executiu català “està més enfocada en la preparació de les eleccions del mes de febrer que no pas en la resolució de la crisi i això anirà a més a mesura que s’acosti la data”.

És per això que la patronal creu que és “imprescindible” la convocatòria d’una “taula multisectorial on s’hi puguin asseure científics i polítics, però també una àmplia representació de la societat: empresaris, sindicats, ensenyament, afers socials”.

Demanen prendre mesures sanitàries consensuades “que prevegin una redistribució de l’impacte econòmic i que rebaixin la crispació de la societat catalana“.

Comentaris

    Joan Manel 06/01/2021 10:23 am
    si així és, només els preocupa la seva cartera als altres que ens donin

Nou comentari