Andrea Levy nega que li agradi sortir de festa: “Hi ha molt mite sobre mi”

"Estic encantada perquè m'he estalviat moltes copes"

Andrea Levy ha revelat algunes intimitats sobre la seva vida personal en una entrevista concedida al diari El Mundo. Li han preguntat sobre la seva malaltia, la fibromiàlgia, que fa uns mesos va decidir fer públic que la pateix. “Quan estàs a primera línia tens una exigència de voler demostrar-te que pots amb tot i que la teva debilitat no t’afecta”, explica, i assenyala que “el dolor és una lliçó de vida, igual que la debilitat, i s’ha d’aprendre a respectar-lo perquè et respectes a tu mateix, i fer-ho públic sensibilitza la manera de tractar-te“.

Sobre aquest fet, diu que ella no vol “condescendència” però evidentment tampoc que es “burlin” d’ella. De fet es refereix a les bromes que es feien sobre les seves estranyes gesticulacions, que molta gent ho volia atribuir a un consum de drogues. El periodista li diu a l’entrevista que té fama de “fiestera“, i ella assenyala que és tot “un mite” i assegura que és “la primera que torna a casa”. “Estic encantada perquè m’he estalviat moltes copes“, assegura. No obstant, sí que admet que li agrada molt ballar.

A Levy també li preguntes sobre els seves relacions afectives, ja que ha tingut parelles amb ideologies molt allunyades de la seva. “Hi ha molt mite al meu voltant, em fa certa gràcia la creació del personatge, però el cert és que en l’amor el que importa és disfrutar i passar-ho bé, no li demano el carnet polític a ningú per començar a enamorar-me“.

Comentaris

    mala peça 31/08/2021 1:03 pm
    si tens mala fama, deu ser perquè t'he l'has guanyat u soleta, en cara recordo les teves arribades al Parlament de Catalunya, vas quedar molt retratada. El que està clar, és que tu treballar, no treballes gaire, per no dir gens, pepera havies de ser, vividora

Nou comentari