Amnistia Internacional vetllarà pel "dret a la salut" dels presos en vaga de fam

La coordinadora de l'ONG a Catalunya diu que només s'ha d'actuar sobre Turull, Rull, Sànchez i Forn per "decisió mèdica"
La coordinadora d'Amnistia Internacional a Catalunya, Adriana Ribas
La coordinadora d'Amnistia Internacional a Catalunya, Adriana Ribas | ACN

Amnistia Internacional ha anunciat que farà "seguiment" de la vaga de fam dels presos independentistes, i en especial se centrarà en que "només sigui la decisió mèdica la que regeixi" qualsevol determinació que es prengui sobre els líders en vaga. La coordinadora de l'ONG a Catalunya, Adriana Ribas, ha afirmat que analitzaran com "com reacciona Institucions Penitenciàries" a l'acció de protesta i vetllarà pel seu "dret a la salut". Preguntada sobre quina hauria de ser la reacció de la UE a l'acció dels presos, creu que qualsevol pronunciament ajudaria a "generar un qüestionament del seu empresonament". Ho ha fet en la presentació de l'informe sobre la situació dels Drets Fonamentals a la UE el 2017 a la seu de les institucions europees a Barcelona, en la qual l'eurodiputat d'ERC Josep-Maria Terricabras ha dit que la vaga de fam "ha remogut coses" a la UE.Comentaris
LSO
Menos palabrería y mas acciones.
Llibertat presos polítics i retorn dels exiliats
Els palanganeros d'Amnistia Internacional només vetllen pels seus interessos ñols. Ara ve la campanya de Nadal i han de dir alguna cosa per tal de fer caixa. Impresentables!
LES TERESINES
...DETOX PARTY...

envia el comentari