Amenacen de mort Oriol Junqueras a Twitter

Fonts del Govern apunten al fet que les amenaces han arribat d'usuaris situats a Madrid i que la societat catalana "és molt serena i tranquil·la"
El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras | ACN

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha estat víctima aquests dies d'amenaces de mort per part d'usuaris de la xarxa social Twitter. Ha rebut almenys missatges de dos usuaris diferents que han adjuntat en les seves publicacions dirigides al líder d'ERC imatges sostenint un arma. Un d'ells és l'usuari '@Machxtrxll_', que respon a una publicació de Junqueras sobre l'aprovació dels pressupostos amb la foto d'un revòlver i un missatge amb insults que acaba dient: "Us mataré, catalans de merda".

Així mateix, '@Romp30rtos42' l'adverteix que "és millor que pari ja el seu batibull. L'arma està posada. Vostè decideix: la família o el silenci", al que afegeix la imatge d'una pistola. No és la primera vegada que membres del Govern reben amenaces a les xarxes socials ja que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat el blanc d'aquest tipus de missatges en diverses ocasions.
 


Fonts del Govern apunten al fet que les amenaces han arribat d'usuaris situats a Madrid i que la societat catalana "és molt serena i tranquil·la", per la qual cosa descarten respondre per sobredimensionar o utilitzar els missatges amb finalitats partidistes. Així mateix, recorden que les amenaces han anat dirigides al vicepresident del Govern, per la qual cosa "la policia que vetlla per tots, quan hi ha amenaces públiques de mort, sabrà si val la pena donar-lis credibilitat o no".
Comentaris
¡ CARAI ORIOL !
¿ PERO NO DIU L'INDA, QUE ES ACATALUNYA HON TENIM MES VIOLENCIA QUE A EUSKADI AMB LA 'ETA ? Quina colla de fatchas, amagats i amenaçant aixo es la España el moment. INDEPENDENCIA DE AQUEST PAIS FRANQUISTA. CATALUNYA LLIURE
Vicenç Ramoneda
Aquestes amenaces ja no afecten ningú. Mes aviat fan pena car ja fa temps que amenacen Catalunya i institucions. Seguim||*||
Ramonet
Ara ens podriem jugar alguna cosa a veure si actuaran els fiscals o no....
Després es queixen quan els diuen feixistes
Quàn marxem?
A RAMONET
Pero Ramonet, ¿ de quins fiscals parles, del franquiates que te el Rajoy i el seu govern, per putejar al poble de Catalunya ? Per que de fiscals... FISCALS... Vull di honrrats de veritat, es deuen poder comptar amb els dits de les mans, REPUBLICA CATALANA LLIURE DE FISCALS....VULL DE FRANQUISTES.
Fonts del govern haurien de callar
Aquestes coses ni s'haurien de fer públiques perquè alimenten la campanya que els interessa que el procés genera tensió, divisió i violència.
SOBIRA
aquestes son les propostes del govern pseudo espanyol a on esta la fiscalia i els jutges a les clavegueres com les rates aquest es el dialeg que volen aquests pseudo espanyols no mes serveixen per amenaçar i fer por la por s ha acabat i les amenaçes tambe junqueres denunciueu aixo als trbunals internacionals comles gasten espanya INDEPENDENCIA D ESPANYA VIVIREM MILLOR SENSE ESPANYA MAEXEM JA
Anna
On son PP i Cs i Psc-psoe denunciant-ho? O és que només es preocupen d'una part dels catalans? Vaja, quina decepció, oi???
peroit
I Aquella Fiscal en Cap, Blanca Tenyida, que i diu?
Carles Viñals Casado
Gràcies de tot cor als autors de les piulades per demostrar-nos, (si encara no ho teníem prou clar), que l'últim país del món al que hauriem de pertànyer és Espanya. Si no tinguéssim prou motius per marxar, pagaría la pena fer-ho només per veure com us autoenverineu mossegant-vos la llengua de ràbia.
Ells tenen impunitat, i ho saben
Segur que la fiscalia ho afina, no fent res. I si fa alguna cosa, passarà com les altres vegades, és a dir : res!
LA VEU DEL POBLE
Tot aixo es un montatge del RAJOY, per fer por al JONQUERAS, al PUIGDEMONT i d'altres per veure si baixa del nuvol de la independencia, pero o tenenç cru. D'aquesta manera mes ganas fan entrar per fe vía per marxar de l'uprasió del ESTAT espanyol. VISCA CATALUNYA.
Tot el suport a n'Oriol
Una amenaça als nostres representants és una amenaça a tots els catalans. Tot el suport, Oriol, no et deixis intimidar per aquests fatxendes!
Cartanya
Dons jo crec que es tindria que perseguir i posar-lis una multa com a minim. Per que si no passa res, podria ser que les ments privilegiades de les espanyes si apuntessin.
Ramon
Ens amenacen de mort per demostrar que sí que hi ha violència.
JordiP
Es coneix que els franconazifascistes espanyolassos són molt aficionats a les amenaces de mort anònims. Fa un cinc o sis anys vaig fer una Carta al Director d'un diari català en llengua castellana sobre la Llei de la Memòria Històrica insuficientment aplicada i vaig rebre per coreu postal un anònim amenaçant-me de mort a mí i a tota la meva família. Dient-me de tot menys simpàtic, per suposat. Ignoro d'on van treure la meva adreça. El sobre venia matasegellat a l'Hospitalet de Llobregat.
Ramon
Quant millor és el post, més ràpidament la bestioleta amb el pandero encetat hi posa els tretze negatius. Aquest era rodó, sí. Mal m'estarà el dir-ho, però aquest l'hauria signat Jaume Perich.
pepita
lo han denunciado??? mira qu si son los propios de esquerra???? nov erdad???
Per Ramon el fatxa, amb carinyo
Tú no ets d'eixe món. Deixa de fer el ridícul!
Ja no riuen?
Doncs ara guanyem!!!
catalanista
Tranquils que la fiscalia ho afinarà.
Ramon
Avui fa bon dia a Barcelona.

envia el comentari