Amenacen de mort un regidor “cachorro” de Puigdemont

Aquest militant de Junts per Catalunya ha trobat pintades intimidatòries al seu cotxe

Òscar Fernàndez, regidor de l’Ajuntament de Cabrera de Mar i militant de Junts per Catalunya, ha denunciat haver rebut una amenaça de mort a través d’una fotografia que ha compartit al seu perfil de Twitter. La publicació permet veure el cotxe de Fernández amb una frase intimidant sobre el capó: “Muerte cachorro de Puigdemón [sic]”. L’afectat ha explicat que els fets es van produir durant la nit del dijous.

El regidor de Cabrera de Mar ha explicat assegurat que “la intimidació ni les criaturades no aturaran les idees ni la defensa de la democràcia”. A més, manifesta que l’odi mai frenarà la solidaritat i compromís amb el president Carles Puigdemont. Sempre junts!”.

El mateix president a l’exili ha volgut fer costat a Òscar Fernàndez a través de les xarxes socials amb les següents paraules: “Tot el meu suport, Òscar. I el meu acompanyament davant d’aquestes amenaces criminals”. El president de Junts per Catalunya ha emfatitzat en la necessitat de compartir públicament aquests fets: “Segurament no trobarem mai els culpables, però per això ho cal denunciar encara més alt“.

El regidor també ha rebut el suport d’altres companys a través de Twitter. Bon exemple d’això és el missatge que li ha traslladat la Presidenta del Parlament, Laura Borràs. La diputada de Junts per Catalunya assegura que “aquests fets només demostren ràbia i impotència. A més, remarca que “perseverem en el nostre compromís amb qui lluita per defensar la nostra causa a l’exili”.

Òscar Hernàndez és responsable de Gent Gran, Joventut, Esports i Mobilitat a Cabrera de Mar. El regidor forma part de l’Ajuntament des del 2019, quan Junts per Catalunya va guanyar les eleccions en aquest municipi del Maresme. Aquest partit compta amb quatre edils i governa en coalició amb Esquerra Republicana que en té dos. L’Ajuntament d’aquesta vila està format per onze regidors.

Comentaris

  LlunyDeCat 08/10/2021 6:32 pm
  Els Espanyols són així i malhauradament n'hi ha un fotiment a CAT. Fixeu-vos que el text és en Espanyol. Això prova que l'autor de l'amenaça no és pas un Català malgrat que potser haja nascut a CAT amb pares nascuts també a CAT i haja fet l'escola catalana. Malgrat tot això és i serà sempre un Espanyol: membre de la Colònia Espanyola i evidentment odiant els Catalans. I curiosament ha escrit puigdemón amb accent i sense la t final. Una altra prova que és Espanyol. Forma part de la mateixa merda que infecta aquesta web.
   Gonzalo 09/10/2021 12:45 am
   Ojito con Sherlock Holmes.
  fora 08/10/2021 6:59 pm
  Són trempats els ñordos
  Gonzalo 08/10/2021 7:58 pm
  Ataque de falsa bandera.
   Al fatxa Gonzalo 09/10/2021 9:27 am
   no crec, els catalans sabem escriure fins i tot el castellà! au! torna a la caserna i no diguis més parides..
    Gonzalo 09/10/2021 12:28 pm
    Calla laZinaZi asqueroso de mierda, y vuelve a ponerte un huevo frito de papel encima de la cabeza mientras berreas andapandanchia.
     per Gonzalo 09/10/2021 8:54 pm
     Com m'agrada irritar-te, i com piques tros de quòniam... la única neurona que et queda, et salta per dins aquest caparrot com si estès electrocutada...hahahahahaha
      Gonzalo 09/10/2021 11:13 pm
      Y la única neurona que te queda a ti es para poder pasar el día día sin cagarte encina, retrasado mental.
  Sr. Floïd 08/10/2021 9:39 pm
  Quien siembra vientos, recoge tempestades. Antiga dita castellana, per informació dels incults lazis.
   Al Floid 09/10/2021 9:25 am
   doncs apliqueu-vos-ho els fatxes, quan ploreu perquè no us volem a casa nostra! per cert no ets paren del Strangelove... es que tens el mateix nivell Intel.lectual...
  y la republica pa'cuando 09/10/2021 12:33 am
  pero los indepes pueden boicotear carpas y amenazar a politicos que defienden la unidad de España mp?
  Miquel 09/10/2021 12:10 pm
  Un bandarra analfabet amb master en ñolo
  Lisa 09/10/2021 8:51 pm
  Si volen trobar-lo no es difícil, buscar a un nyordo, una mica analfabet (això, no es difícil) d'aquest que surten al carrer a treure llaços grocs.. es fa una proba cal·ligràfica i ja el tenim! el que passa, es qui ho hauria de fer, segurament va del mateix pal...
   Gonzalo 10/10/2021 11:25 am
   A lo mejor hay que buscar a alguna catalana analfabeta que no sabe ni escribir bien el catalán. Porque lo de "proba" es para colocarte de inmediato como sospechosa número uno.
  En fi 10/10/2021 10:10 pm
  No he escoltat al miguel izeta, illa, carrichoza, arrimadas, roldan, romero, ferñandez, garriga etc... condemnar aquest fet
   Gonzalo 11/10/2021 5:21 pm
   Condenar ataques de falsa bandera?

Nou comentari