Álvarez de Toledo: "TV3 participa en un cop a la democràcia"

La candidata del PP per Barcelona diu que la televisió pública catalana serveix per "humiliar" i "fer mal a la meitat dels catalans"
La candidata del PPC a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo
La candidata del PPC a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo | ACN

La candidata del PP per Barcelona aquest 28-A, Cayetana Álvarez de Toledo, ha dit aquest dilluns que "TV3 participa en un cop a la democràcia" i que serveix per "humiliar" i "fer mal a la meitat dels catalans". En una entrevista al programa Els Matins de la mateixa cadena, ha assegurat que la televisió pública catalana ha silenciat una part dels catalans i que s'ha convertit en una cadena "residual". "TV3 s’ha convertit en una televisió purament de part dedicada només als que estan molt implicats en el projecte nacionalista", ha sentenciat.

 

Álvarez de Toledo també ha aprofitat l'entrevista per carregar contra el model educatiu de l'escola catalana, acusant-la d'inculcar als infants "odi a Espanya" a les aules i als llbres de text. La candidata popular ha explicat que hi ha "manuals delirants" i que "s'informa de manera esbiaixada".

 

És per aquest motiu que Álvarez de Toledo ha insistit que s'ha d'aplicar de manera indefinida del 155 a Catalunya. Perquè, segons ella, aquest país necessita "un rescat democràtic on es respecti el pluralitat.Comentaris
Riesgos laborales
Lo que es residual es tu podrido discurso y siglas fascistas en Catalunya. Me pongo en la piel de Lidia de aguantar a semejantes personajes toxicos
Només conta una (suposadament) meitat dels catalans, la "seva"? L'altra meitat, que en realitat saben que és majoria (cap part pot fer seva l'abstenció) hauria de desaparèixer o emigrar, i no té dret a res? Aquesta seria l'idea de democràcia i llibertat que ara van cridant i inculcant? N'estic farta d'això de la meitat i dit obedientment per nosaltres. I de tota la merda que estem engollint, obligats o per incapaços de reaccionar degudament i de manera intel.ligent, no sols emotiva.
PP com sempre escampant l'odi arreu.
Aquests sinverguensses del PP, sempre mentint, conspirant i imputant a altres el que ells fan o son: els que humilian als catalans, son ells, cs i televisions com intereconomia, tele 5 antena 3 i tve quan ells governaven. TV3 no es residual, es la mes vista a Catalunya. A Catalunya mai s'ha educat amb l'odi, ans al contrari, l'odi el seu, el que els vol fer aplicar el 155 a casa nostre,... Però de que van aquests feixistes.
ferran
Davant les vomitades d’aquest budellot, te res a dir la classe periodística?...No hi ha cap periodista professional amb prou vergonya per dir prou de mentides?...Encara que una denuncia no serviria de res, perquè el col·legi de periodisme i classe periodística en general no obre la boca?...O potser teniu por de represalies del règim a través de lacais col·locats al front dels mitjans de desinformació espanyols.
mala pecura
aquesta cayefacha, parla per parlar, "política del tres al cuarto", no sabe no contesta, no té ni el més mínim coneixement de causa, és pepera, una marquesa franquista de cap a peus. Ara això si manipula i transmet odi, que alguna cosa queda,
Núria
S'en pixen a sobre i diem que plou. Com no espavilem s'ens menjaran v vius. No hi ha cap periodista que sàpiga plantar cara?
OS GUSTA LA REPUBLIQUETA CON tv3% DE PENSAMIENTO ÚNICO?
Como siempre, vergonzosa la entrevista....imposible que [email protected] presentador fanática reconozca términos de distínta ideología...a la de la secta..........
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT SER CATALÀ I VOTAR AL P.P. ÉS SER IDIOTA I TRAÏDOR A CATALUNYA ..
ÁLVAREZ DE TOLEDO , La del P.P. SE OLVIDA quel COP A LA DEMOCRACIA ES VA FER UN 23 DE FEBRERO DEL 1981 POR TEJERO per Guardia Civil i militars .Cop a la Democracia el que va FER AZNAR DEL P.P. Cuan va portar a ESPAÑA A UNA GUERRA IRAG, FOTO AZORES Per culpa de anar aquesta Guerra ban fer LOS ATENTADOS DE MADRID . P.P.=METRO DE VALENCIA .. ..P.P. =CORRUPCION P.P. Y C.I.U. = REFORMA LABORAL Y RECORTES SOCIALES Ja molt motius per no VOTAR AL P.P., 155 =P.P. ...
mn
individua repugnant i llefiscosa, sembla la Cruella de Vil.
Dolors
Se lo podría haver preguntad quins programes de TV3 pero tenir dret a opinar i quantes escoles ha visitad. Ignorant llengüa llarga!
Ferran
Se me hace muy difícil comprender como las buenas personas pueden dar credibilidad a esta pobre enferma de odio y soledad interior, que se reflejan en sus mentiras, y que debería estar encerrada y curándose en un nosocomio. Para próximas elecciones deberíamos hacer pasar a los candidatos por el polígrafo.Aunque si, ya sé, lo pasarían pocos.
Fran BCN
Els.canis i xonis no.veuen tv3...només tele5, va no.fotem....
JordiP
Sí, nena, sí. Cop a la democràcia, oi? Mai se's vist cap cop d'Estat fet amb urnes i votant tota la població, els del sí i els el no. Per a cop a la democràcia, vosaltres,que esteu intentant acallar més de la meitat de la població dels catalans i coartant tota possibilitat d'expressar-se políticament i democràtica. Demagoga, supremacista, autoritària i manipuladora.
Flipander
El rostre de l'Anticrist. La personificació de la maldat.
juan
menuda cara yonkie tiene la tiparra
Sisco
Aquesta colla de feixistes, "TORTOSA" es el que es mereixen.
Els que encapçalen
les llistes del trifatxet són molt especials (rars, trastocats, esperpèntics...), oi?????? Físicament cadascú és el que pot, però l'excés de diarrea mental tunejada de tècniques escèniques i la falta de contingut constructiu els converteix en una colla de comparses de mascarades sense cap credibilitat per aspirar a conduir ni la més elemental gestió política.
Au va
No pateixis marquesa del tupí fumat que la meitat dels catalans que dius no miren TV 3 per que no saben català igual com tu llardosa anorèxica
PBP
A ver esta señora que vive y trabaja en Madrid, ni habla ni entiende el catalán, se presenta por Barcelona, se supone que para defender sus intereses en el parlamento, como puede hablar de algo que no entiende? Y sigue como la Arrimadas con el cuento de la mitad de los catalanes. Que sabe esta de catalanes? Patético, que esto nos represente.
odisea
Lo que es un cop de estat,es que todavia no encontrasteis las armas de desuctrion masiva de Irak,donde murieron millones de personas inocentes,y no teneis remordimientos,no regrets,sois gente mala,que no habria de exsistir.
republica
salut i republica si pot ser federal i a nivell espanyol, o potser iberic, espere que aixo aixo es cumplixca algun dia.
Glòria
Que grande que eres Heredia ,se tiene que ser una periodista excepcional para escuchar a semejante bestia.Ya lo he dicho antes por favor los que pueden hagan algo para irnos de este pais de fachas
Joan C
No veieu que només es per provocar? Ni puto cas.
yo
Ya vereis que bien habla de CAT, después de comerse unas cuantas butifarras.JAJAJAJA
jordi
"TV3% está humillando a la mitad de los catalanes" hombreeee éso hasta los más fanáticos lo veis no???? Os pone el pensamiento único, Os pone el culto a la personalidad....uffffff pero que peligrosos empezáis a ser....
jordi
A dicho verdades como puños en ésa entrevista sectária....los fanáticos sois unos lerdos....los no tanto se están enterando ya......de lo que hay.
PARA LOS MÁS FANÁTICOS
Si podéis leer algo más que pancartas y carteles, leer ésto www.inh.cat. Es de aventuras
jordi
Que verguenza....que verguenza de entrevista marededeu....a donde queréis llevar a Cat?
SARA
Justo lo que hace el PP con la otra mitad
Josep el rebel
El que de veritat no és democràtic és que els debats com la propaganda política de només el partits espanyols i no catalans de les tv espanyoles arribe a Catalunya
Jo
Nens i nenes, tranquils a la fi aquesta sra l'unic merit que ha fet a la seva vida es treures les calces amb un grande de apaña, quins merits tu!!!!
Y cómo permite tv3 que le insulten en su propia casa?
Ja torna a enviar de les seves aquesta pájara...
Cada vegada que parla, ja sentim la seva pútrida boca. A Catalunya, la democràcia està consolidada. La televisió nostra Tv3, la veiem la majoria de la ciutadania honrada i catalana. ¿Que vol aquesta ninyata llavors? ¿Que emeti programes de telemerda?. Les nostres nenes i els nostres nens, tenen l'educació escolar molt més avançada que la teu adorat pais d'Espanya i la merda del 155, te'l fots on et càpigui. Aqui no el volem per a res, i si és així, millor encara.
SERAS UNA ARISTOCRATA, PERÒ,COM A PERSONA, NO VALS NI UNA MERDA¡¡' DESTRUCTORS DE LA DEMOCRACIA:PP. PSOE. C'S I ARA VOX TOTS DE LA TEVA COLLA OI?
MARQUESA? doncs quin "nivelazo" que tens,: maleducada, insultant a tothom ,garrula,vantant-te de que no saber ni un borrall de català,..,ETC es un cas de psiquiatra, :presumir de no saber el idioma del pais que vol estar, i una falta de respecte pels catalans, que esperaves anant a l'universitatt a buscar brega? que et convidesin a un cafe? tens sort que els catalans som pacificS , en un altre lloc , com a minim t'apedreguen COM POTS CRITICAT TV3 SI NO ENTENS RES?

envia el comentari