Álvarez de Toledo: "TV3 participa en un cop a la democràcia"

La candidata del PP per Barcelona diu que la televisió pública catalana serveix per "humiliar" i "fer mal a la meitat dels catalans"

 

La candidata del PP per Barcelona aquest 28-A, Cayetana Álvarez de Toledo, ha dit aquest dilluns que "TV3 participa en un cop a la democràcia" i que serveix per "humiliar" i "fer mal a la meitat dels catalans". En una entrevista al programa Els Matins de la mateixa cadena, ha assegurat que la televisió pública catalana ha silenciat una part dels catalans i que s'ha convertit en una cadena "residual". "TV3 s'ha convertit en una televisió purament de part dedicada només als que estan molt implicats en el projecte nacionalista", ha sentenciat.

 

Álvarez de Toledo també ha aprofitat l'entrevista per carregar contra el model educatiu de l'escola catalana, acusant-la d'inculcar als infants "odi a Espanya" a les aules i als llbres de text. La candidata popular ha explicat que hi ha "manuals delirants" i que "s'informa de manera esbiaixada".

 

 

És per aquest motiu que Álvarez de Toledo ha insistit que s'ha d'aplicar de manera indefinida del 155 a Catalunya. Perquè, segons ella, aquest país necessita "un rescat democràtic on es respecti el pluralitat.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?