Alfred Bosch a Roldán (Cs): "A vostès els importa un rave els problemes dels catalans"

El conseller d'Acció Exterior se les té amb la diputada taronja
El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència Alfred Bosch
El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència Alfred Bosch | Gencat

El conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, ha esclatat aquest dijous en el Ple del Parlament contra la diputada de Cs Lorena Roldán que li retreia la “inacció del Govern”. Bosch ha assegurat que a Cs “els importa un rave els problemes dels catalans” i que “el seu desig més íntim i inconfessable és provocar la paràlisi del Govern i de les institucions catalanes”. Bosch s’ha preguntat si les acusacions de Roldán eren una “broma” perquè Cs va aprovar el 155, que va provocar dificultats en l’activitat, i li ha retret que no hagin criticat l’empresonament de diputats.

 

“Vostès que parlen d’inacció i veuen aquests companys condemnats a la inacció a al força: ho han criticat o condemnat? —ha dit Bosch—. Ni tan sols han condemnat als seus amics de Vox, que demanen 700 anys a la presó i d’inacció política pels líders que estaven aquí. Ni tan sol ho han criticat. Al contrari, aplaudint amb les orelles”.

 

Roldán havia dit abans que el Govern no governa i que només reacciona “quan tenen el problema al damunt”, com el cas del decret de les VTC, ha afirmat. També ha criticat que governin a través de decrets i ha assenyalat que és perquè “no tenen projecte”. “No fan res, de tant en tant cau alguna pífia i a sobre la fan d’esquenes al Parlament, sense debatre”, ha afegit la diputada taronja.

 

La diputada de Cs ha criticat de nou “els xiringuitos” del procés on hi van a treballar “els endollats” per cobrar “una morterada” i ha lamentat que no es destinin recursos, en canvi, a polítiques socials.Comentaris
Imbècils
I el sr Bosch que creu que pensem que els importa a ell, a erc pdcat i cup, quan només mireu pel vostre partidet?
republca
tothom sap que la roldan és una poca pena, que només sap bramar i limitar-se al paper de polemititzadora de guardia , ella per si sola no val ni un cèntim. Ara això i, fidel a l'adn dels fasc'stas de ciudadanos, destruir Catalunya, crear polèmiques interessades, i nul respecte als catalans
LSO
Esta Roldán es un clon de la garrularrimadas.
decebut de tot
Resopsta d'un de Cs: "Es que esto de las cuatro provincias catalanas, como se decía en los tiempos de nuestro Glorioso e Invicto Caudillo, no nos importa nada. Por la España Imperial: ¡¡¡Presentes!!!" El senyor es volia aixecar "brazo en alto" però un company seu el deté i li diu:" ¡¡¡¡no nos delates, por ahora!!!"

envia el comentari