Alfred Bosch reivindica els presos independentistes davant de les Nacions Unides

Ho ha fet com a vicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona davant de representants de ciutats i àrees metropolitanes de tot el món

 

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha reivindicat aquest dimarts a la nit, hora catalana, els ‘presos polítics’ i el referèndum de l’1 d’octubre davant de les Nacions Unides, on ha participat en qualitat de vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a la sessió Sustainable Cities en el marc del High Level Political Forum 2018. Bosch ha centrat el seu discurs en les societats intel·ligents i ha assegurat, davant representants de representants de ciutats i àrees metropolitanes de tot el món, que “no és gens intel·ligent tenir un govern que dona l’esquena a la gent”. “Segur que recordaran les imatges de l’1 d’octubre, de policies intentant impedir un vot”, ha afirmat Bosch, que ha assenyalat que “ara tenim gent a la presó per haver organitzat aquella votació”.

Durant la seva intervenció, el líder republicà ha parlat de la necessitat de les ciutats d’aplicar la intel·ligència per poder ser sostenibles, i ha assegurat que “el que fa les ciutats intel·ligents és la gent”. És per això que ha remarcat la necessitat d’apostar pel talent, la competitivitat, la sostenibilitat i la intel·ligència col·lectiva.

Nou comentari