El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alfred Bosch a Roldán (Cs): “A vostès els importa un rave els problemes dels catalans”
  • CA

 

El conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, ha esclatat aquest dijous en el Ple del Parlament contra la diputada de Cs Lorena Roldán que li retreia la “inacció del Govern”. Bosch ha assegurat que a Cs “els importa un rave els problemes dels catalans” i que “el seu desig més íntim i inconfessable és provocar la paràlisi del Govern i de les institucions catalanes”. Bosch s’ha preguntat si les acusacions de Roldán eren una “broma” perquè Cs va aprovar el 155, que va provocar dificultats en l’activitat, i li ha retret que no hagin criticat l’empresonament de diputats.

 

“Vostès que parlen d’inacció i veuen aquests companys condemnats a la inacció a al força: ho han criticat o condemnat? —ha dit Bosch—. Ni tan sols han condemnat als seus amics de Vox, que demanen 700 anys a la presó i d’inacció política pels líders que estaven aquí. Ni tan sol ho han criticat. Al contrari, aplaudint amb les orelles”.

 

Roldán havia dit abans que el Govern no governa i que només reacciona “quan tenen el problema al damunt”, com el cas del decret de les VTC, ha afirmat. També ha criticat que governin a través de decrets i ha assenyalat que és perquè “no tenen projecte”. “No fan res, de tant en tant cau alguna pífia i a sobre la fan d’esquenes al Parlament, sense debatre”, ha afegit la diputada taronja.

 

La diputada de Cs ha criticat de nou “els xiringuitos” del procés on hi van a treballar “els endollats” per cobrar “una morterada” i ha lamentat que no es destinin recursos, en canvi, a polítiques socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa