Alejandro Fernández aposta per una “confluència” del “constitucionalisme liberal”

El líder del PPC anuncia una ronda de contactes amb entitats unionistes de Catalunya per analitzar la situació

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha apostat per “estudiar línies d’acció de confluència” del “constitucionalisme europeista i liberal” per tal de recuperar espai electoral a Catalunya. Així ho ha traslladat aquest dimecres al Comitè Executiu del PPC i ho ha explicat en una compareixença pública posterior en què no s’han admès preguntes. Fernández creu que per superar els resultats dels populars i també de Cs, que va passar de 36 a 6 escons diumenge, cal un “reagrupament d’aquest espai polític entorn al PPC”. “Aquest espai polític a sigut el gran damnificat pel procés separatista”, ha dit. També ha anunciat que iniciaran una ronda de trobades amb entitats unionistes de Catalunya per analitzar amb ells la situació.

També ha anunciat que iniciaran una ronda de trobades amb entitats unionistes de Catalunya per analitzar amb elles la situació sorgida del 14-F, perquè “aquest espai polític a sigut el gran damnificat pel procés separatista”. A més, s’ha preguntat perquè, malgrat la baixa participació, “alguns espais polítics han sigut capaços de mobilitzar el seu electorat”, com el PSC. “L’espai polític del constitucionalisme europeista i liberal apareix dèbil i el nostre repte de futur és enfortir-lo”, ha afirmat.

Renovació interna

Ferández ha aprofitat la compareixença per avançar que, un cop constituït el nou Parlament, el PPC reestructurarà el seu Comitè Executiu. “S’ha de procedir a la substitució de l’antic secretari general”, ha recordat el líder popular. Daniel Serrano va deixar el càrrec pocs dies abans de començar la campanya electoral després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per un presumpte delicte d’agressió sexual contra una companya del partit.

Comentaris

  Pauet 17/02/2021 6:42 pm
  Hasta que se congele el infierno? Viva el chiringuito indepe de Felipe Sexo!
   Qué pardillo eres @Pauet. El infierno lleva congelado mucho tiempo 17/02/2021 6:51 pm
   Hay dos posibilidades: 1. Si el Infierno se expande a una velocidad menor que la de entrada de almas, la temperatura y la presión en el Infierno se incrementarán hasta que éste se desintegre. 2. Si el Infierno se expande a una velocidad mayor que la de la entrada de almas, la temperatura y la presión disminuirán hasta que el Infierno se congele. ¿Qué posibilidad es la verdadera?: Si aceptamos lo que me dijo Teresa en mi primer año de carrera (“hará frío en el Infierno antes de que me acueste contigo”), y teniendo en cuenta que me acosté con ella ayer noche, la posibilidad número 2 es la verdadera. Doy por tanto como cierto que el Infierno es exotérmico y que ya está congelado. El corolario de esta teoría es que, dado que el Infierno ya está congelado, ya no acepta más almas y está, por tanto, extinguido… dejando al Cielo como única prueba de la existencia de un ser divino, lo que explica por qué, anoche, Teresa no paraba de gritar “¡Oh, Dios mío!”.
  Pepe 17/02/2021 6:01 pm
  Que conflueixin tots junts; PPPSOEC'SVOXPODEMOS i que siguin tots residuals. és el seu camí!
  Perot 17/02/2021 5:26 pm
  Molt bé, és llur opinió, però, si vol fer apostes que se'n vagi a un bingo. De pas pot fer una ronda amb societat civil espanola.
  RAMON A 17/02/2021 5:07 pm
  Segurament vol dir confluencia de totes les sucursaletes garrules establertes a Catalunya perque la mamella no marchi
   Ramon B 17/02/2021 6:23 pm
   És pot escriure el mateix sense insultar ni rebaixar-se. Solament els mancats d'arguments insulten i perden els estreps. No te n'havies adonat ?

Nou comentari