El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiol vol exigir responsabilitats als qui votin la declaració sobiranista

El líder del PP al Parlament, Xavier García Albiol, ha reclamat que si la resolució de Junts pel Sí i la CUP s’acaba votant es faci de forma pública per poder exigir responsabilitats als qui li donin suport. En una entrevista aquest dimarts en Antena3 recollida, Albiol ha plantejat que si els diputats independentistes són “tan valents” no hauria d’importar-los votar de forma pública.

Albiol els ha reptat a fer-ho així, perquè quedi “molt clar que si algú incompleix la legalitat d’aquest país, estigui assenyalat”, i s’ha qüestionat si ho faran encara que això pugui implicar responsabilitats penals l’endemà. A més, el dirigent popular ha alertat que els funcionaris públics de la Generalitat poden quedar en perill si en l’exercici de les seves funcions incompleixen la legalitat.

“Qui permeti que es dugui a terme una il·legalitat manifesta, el funcionari tindrà responsabilitats”, ha avisat. Per això, ha qüestionat: “Un funcionari la feina del qual depèn la seva família no sé si posarà en risc el seu futur econòmic i el de la família”.

Más vídeos en Antena3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa