Albiol titlla de "ridícula" la "peregrinació" de catalans a Brussel·les per fer costat a un "encantador de serps"

El candidat del PP a la presidència creu que és "un espectacle esperpèntic"
Xavier García Albiol aquest dijous a El Prat
Xavier García Albiol aquest dijous a El Prat | JOAN ANTONI GUERRERO

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha afirmat aquest dijous que “el president més nefast de la història”, Carles Puigdemont, i els milers de catalans que s’han traslladat a Brussel·les per manifestar-se viuen en “una realitat paral·lela” i que la protesta que faran a la capital belga serà “un espectacle dels més esperpèntics que es pot veure”.

 

Albiol ha assenyalat que els catalans que s’han traslladat a Brussel·les es manifestaran per “defensar un senyor que ha intentat fer un cop a l’Estat” i això, ha remarcat, “posa en evidència la realitat paral·lela” en la que viuen aquestes persones, lluny de la “realitat de la gent normal”.


 

El líder popular ha dit que això “posa en evidència als ulls de tot Europa que hi ha una part de la població catalana —que no és majoritària per sort— que s’ha deixat portar per un encantador de serps irresponsable, que ha portat Catalunya a la màxima fractura social i a la decadència”.

Albiol creu que “amb la peregrinació d’aquestes persones, que segueixen Puigdemont religiosament” es posa en evidència un segon aspecte: “La imatge de divisió i ridícul de la societat catalana es trasllada al cor d’Europa”.

 

El candidat popular ha manifestat que el seu partit s’haurà de dedicar a “cicatritzar les ferides” ocasionades per Puigdemont i que el seu govern “es dedicarà a resoldre els problemes reals dels catalans, que no és la independència ni el procés”.

Comentaris
Eloi.
L'enveja i la fatxanderia el pot i en cada manifestació es supera a si mateix i això que sembla impossible.
J.M.
La cosa més ridícula són les seves declaracions (i ell mateix també!). Que el partit més minoritari a Catalunya, i segons les enquestes encara més que ho seran, titlli de ridícul i espectacle esperpèntic el que està passant ara mateix a Brussel·les, és voler ser més miserable de que ja és, i ho és moltíssim! completament repulsiu! Es com la faula de la guineu i del raïm: com que no les puc atrapar diré que són verdes; i això és misèria humana.
Bris
Tu sí que ets una serp verinosa. Ets un malat d'espirit, una mala persona. Espero que no et voti ni ta mare
flabiol analfabet
l'enveja s'et menja per dins i per fora, el teus votans son quatre gats, una manifestació recolzante nomès ompliria un cubell de les escombraries
Ramon
El PP et té de pòster perquè creu que ets qui més bilis anticatalana pot supurar però ho tens fomut, Garsia, perquè els colons ja tenen arrelada la sensació que el partit que més odia Catalunya és Colono's. I no van desencertats. El PP és un partit espanyol i per tant té l'anticatalanisme entre els seus trets. Però Colono's ja neix amb aquesta raó de ser. L'únic que aconsegueixes, Garsia, és motivar més i més el vot dels catalans a Junts per Catalunya.
Pepin
Sr, albiol alto es su punto de vista. LA PEREGRINACION AAL VALLE DE LOS CAIDOS LE SERIA BENDECIDA?
Miquelet
Aquest "home" es patètic. Es una màquina de dir parides sense parar. Com pot tenir tant d'odi contra tot el que som com a Nació? , contra tot el que som com a poble?
Empordanesaa
Ni entrenant.se podria dir més bestieses !!
Beleta
Ai, l'enveja...
Karlus
Feixista i botifler, no es pot ser res pitjor que aquest paio
XX
Quin nivell...
Tu ets un inutil
franc
Tic tac,tic tac, tic tac la desfeta del PPC es cada día mes a prop. Tictac, tictac, tictac el 22 de decembre perdre'm de vista per sempre el tontaina García Albiol
Filiprim
Cada vez que el macarrón abre la boca deja constancia de lo cateto que es. Anda, vete a comer ajos bañados en ketchup
jo
El pp si que és esperpèntic de debó!!!
Farts de fatxes
Com us va dir Labordeta "neu plegats PP Cs a la merda"
Vicenç Ramoneda
Quina embeja que tens car a tu només et segueixen els 155 i els feixistes, no?
Robert
Àdhuc un encantador de serps (ara sense cometes) val més que tu, falangista torrat. I tot un president de la Generalitat, 155 vegades més que tots vosaltres, cucs del cadàver de Franco.
Albert
Aquest opositor a extra-parlamentari, és el de "a por ellos"? No saps les ganes que tinc que quan vingueu " a por ellos", a mi em toqui que vinguis tu... T'arreglaré aquest gangosisme
Joan
Tu si que ets ridicul
Elisa
si l'enveja fos tinya, semblaries un natiu del Congo, perquè ni tu, ni el teu partit a Catalunya, mobilitzareu ni un 1x mil de la gent que es mou per l'independentisme, això que els porteu de on sigui per fer bulto!!
Pere
Amb una representació tant minsa com te al Parlament i el què diuen les enquestes pel dia 21, no se com gosa obrir la boca . A cada paraula fa més el ridícul. A les seves manifestacions han de fer autocar i entrepà gratuit perquè hi vagi la gent. Nosaltres som capaços d'anar a Brussel.les pagant de la nostra butxaca, si això és ridícul. Res, que es recargoli d'enveja. Està titllant de ridícul un poble fantàstic com no n'hi ha enlloc del món i que entre altres coses es capaç d'aguantr-lo a ell.
Pallús
El poca-solta Garcia, va dir que Brusselles era a "altra punta d'Europa", no sap a quin distància són les ciutats de Sevilla, Huelva o Lugo.... 1
Xavier
Tu si que ets ridicul, penos i patetic, IDIOTA
georges
Es un analfabet. No sab lo que diu.
xup
pero es que tu no arrivas ni ser encantador, tu ets llafiscos com un llimac, no ets ni una serp
Paco lo català
Així doncs, cap comentari sobre els quatre espanyolistes desgraciats que es van manifestar ahir a Brusel·les?
Tant de bò l'Albiol tingues raó
Perqué no només es ridícul. També és patétic.
àvia
El tontet ja ha emès la seva parida diària!
Sisco
Albiol si ell es el encantador, saps qui es la serp? exacte
Estos romanos...
Que envidia eh Albiol y cómo debe arder por dentro saber que por ti no irian ni los de tu partido eh
Pepe
Si Puigdemont es un encantador de serpientes, tú eres un domador de pulgas amaestradas. TONTO L'HABA
dolors
Sr. Albiol, vostè si que és ridícul, si li quedés una mica de dignitat callaria i es quedaria a casa.

envia el comentari