Albiol: "No és admissible que a l'escola pública s'eduqui els nens per odiar Espanya"

El president del PP insisteix que el 155 no ha de servir només per convocar eleccions sinó per "corregir" en Educació i Mossos
Primer pla del president del PPC, Xavier García Albiol
Primer pla del president del PPC, Xavier García Albiol | ACN

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha insistit que una suposada aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya no ha de servir només per convocar eleccions autonòmiques sinó per "corregir" i intervenir en apartats com l'educació o els Mossos d'Esquadra."No pot ser que a la majoria de l'escola pública de Catalunya i especialment en determinats territoris de la Catalunya interior en comptes d'ensenyar als nens se'ls eduqui per odiar Espanya", ha sentenciat Albiol, de visita aquest dissabte a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

"Això no és admissible i és una situació que hem de corregir", ha puntualitzat el líder del PPC, que també ha posat l'objectiu sobre els Mossos d'Esquadra. "Tampoc pot ser que el Govern pretengui convertir el cos policial en un instrument a favor del procés", ha reblat Albiol. "És evident que davant la catarsi que es viu a Catalunya res pot ser igual a partir de demà", ha avisat el líder del PPC.

Comentaris
Karlus
Fora els feixistes franquistes botiflers del nostre país
Jordi
No pot haver-hi gent que fa politica per fer mal lluny de la realitat.
Jordi
Que lluny viu de la realitat i com s'aprofita per fer mal. Fora!!
Andreuenc_Dani
No es admissible que algú pugui ser tan misserable i fastigós i a sobre ser aplaudit per més de la meitat dels espanyols.
Català a Mallorca
És increïble el vostre nivell, ara a espanyolitzar els nens oi? Això no és adoctrinament oi? Tornarem a cantar l,himne al pati? Farem una jura de bandera a les festes de final de curs? Que ens explicareu a classe d, història, que al 1714 un grup de 4 anticapitalistes van plantar cara al rei tot poderós Borbó i que el decret de Nova planta va ser només per restablir l,ordre constitucional? Feu fàstic, però molt!!! No patiu que ja els hi explicarem a la canalla a casa que la història es repeteix!!
Es molt curiós
Sembla que tots aquests unionistes i antidemòcrates, no han tingut ni ténen fills o nets, perquè els hi agafa ara aquesta dèria?
X
Per un pais independent on la nostra societat no hagi d'escoltar les animalades d'aquests personatges.
Karlus
Fora aquest feixista
Calla ninot!
I aquest gosa parlar d'odi, quan el porta incorporat de sèrie?
Jordi Estelada
A Catalunya no volem feixistes com aquest individu (membre, a més, d'una banda de mafiosos delinqüents que fomenten la catalanofòbia, o sia, l'odi contra els catalans).
Jon
Quan es tracte d'enviar merda sou els reis
Joan Jaume
Per odiar Espanya, només mirar fotos del 1-O n'hi ha prou !
el verdugo del Cid
Per un cop li dono la raó: No es admissible que un infant arribi a l'escola i encara no hagi après que no hi ha res a l'univers més menyspreable que un pútrid espanyol. Vol dir que alguna cosa fem molt malament si un nen arriba a la escola ENCARA sense odiar a mort als espanyols. Si els hi ha d'ensenyar l'escola, alguna cosa fem molt malament els pares!
Jordi
Delires o ets una mala persona.
Àlvar, Cat. Nord
Els que han produit Odi envers els espanyols en les aules van ser la violència policial el 1-O en totes les escoles de Catalunya que van impedir de votar, es la sola vegada que les escoles Catalanes han produit odi i nomes encontra del gobierno i els seus séquelles.
tt
ves a cagar a la via. el meu despreci mes absolut a aquest individu repugnant
Roger
El que no guanyeu a les urnes ho voleu guanyar a mastegots i amb la brigada Aranzadi. Visca la democràcia.
SÚMATE
Perdone usted, ¿que quiere decir, que familias que emigraron en su día de su amada España para poder sobrevivir y ahora forman parte de la sociedad catalana, dejan en manos de maestros manipuladores a sus hijos para que los adoctrinen y cuando llegan a casa los acaban de adoctrinar ellos mismos dentro de la familia? ... caramba, ¿y en España eso cuela ?.
Ramonet de Salou
És clar que seria inadmissible si fos veritat. Llàstima (per a tú) que no ho sigui. Els que vam patir la famosa "Formación del Espíritu Nacional", a càrrec de "professors" falangistes sabem el que volia ser una adoctrinament. També t'he de dir que la seva capacitat de convenciment devia ser molt minsa, vistos els resultats. Així que si passés el que diu aquest tarat, caldria reconèixer que els nostres mestres són molt més competents, però no els calen pressumptes adoctrinaments.
Sisco
Albiol només dius mentides hi tu o saps, aquesta cantarella que a la escola s´ha educa els nens amb odi a Espanya, es una falacia que aneu repetint com a llorus, només cal que vagis al pati de qualsavol escola de l´area metropolitana de Barcelona i escolta una mica, ningú, ningú parla el Català,i pregunta als mestres de les diferents escoles, això que repetiu continuament es una animalada.
Cada dia que passa t,odiem mes per buscar follon, aixo no et surtida de gratis Flabiol
És evident q no va anar a l'escola.
És evident q no va anar a l'escola.
jklu
malalt
Mala persona
És l'etern discurs dels feixistes com l'Albiol, sempre lliguen Espanya a la seva ideologia intolerant i violenta. Llavors resulta, que educar el criteri i el lliure pensament, segons ells, esdevé un adoctrinament contra Espanya. Són les argúcies dels dictadors, que tan sols saben amenaçar, reprimir i pegar, per mantenir el Poder absolut. Encara que sigui arrossegant i embrutant el nom d'Espanya i als espanyols de bé.
sebastià
Si t'insulto, tampoc m'entendràs... alt de mida però curt d'enteniment. Tinc amics a Madrid que m'han avisat: SI US INDEPENDITZEU, tingues en compte que l'Albiol i en Rivera, son catalans i per tan US ELS HEU DE QUEDAR VOSALTRES. Es la amenaça més forta que he rebut.
G.Albiol teniu 1 ajuntament a Catalunya!
Tu els i ensenyaries a odiar Catalunya, oi valent?
JMSS
A ti también te educaron para odiar ecspaña ? supongo que te suspendieron o no fuiste al colegio. Te lo he escrito en castellano, para que lo entiendas.
Helena
Cada dia ets més patetic. Troç d'ase!!! Si us penseu que aconsseguireu que a Catalunya no s'ensenyi el català es que no saps a quin pais vius. El que pots fer si no t'agrada es marxar i tots contents.
Joan
Aquest del PP son uns mentiders compulsius. Ells mateixos es creuen les mentides que diuen, el mal es que no saben el mal que fan a la convivència, i si ho saben no tenen perdó
Pere
Sr. Albiol, s’ha begut l’entenimrnt! O sigui que no sap el que es diu.
RAmon
L'escola adoctrina, per tant els que mai han anat a l'escola, analfabets, són els qui voten C's i PP
Mar 350
A quina escola vas anar tu Hailbiol? I menys parlar de les escoles i a veure si acabes la carrera de dret, que tenir 2 cursos i res es el mateix.
FSC
Lo que no es admisible es que personas con evidentes dificultades cognitivas para entender la realidad que les rodea se dediquen a la política.
Teresa
Estos políticos de Madrid con mentiras quieren colarse,pero ya sabemos lo que son unos cobardes que actúan con las fuerzas !!!!!!!
Pena
Albiol. Les mentides que dius són basades en el teu adoctrinament franquista, feixista i nazi? Si oi? Ja ho sé, millor dit, tothom ho sap. Ets un dèbil de mentalitat, a tu sí que t'han ben adoctrinat i bé. Ets molt "gallito" i destil•les odi per tot arreu. Ja saps un refrany que diu...; "A cada cerdo le llega su San Martín"? T'ho diré amb la teva estimada llengua: "Tu odio me hace fuerte, tu mentira sabio, tu percepción de la realidad me hace culto, i tu rabia, libre".
Quina vergonya de personatge
Garcia Albiol un personatge ridícul i renegat membre d'un partit que al Principat governa solament un municipi i mig, Pontons a la comarca de l'Alt Penedès i el Godall al Montsià, on el PP amb un regidor de 7, hi governarà durant un any, fins el desembre del 2017. A propòsit del 7 regidors 3 o 4 de primer o segon cognom es diuen Albiol, segurament Garcia Albiol és descendent d'emigrants de les Terres de l'Ebre a Badalona. Al Parlament és la penúltima candidatura de les 6 que hi ha representades.
mestra
El que van veure els escolars catalans va ser com havia tractat les seves escoles la polícia espanyola. Són els fets els que parlen.
Marta
Quan s'es un ignorant buscant el minut de gloria no podem esperar res mes. Noi que poc amor deus tenir al teu voltant ...
Sandra
Al paio aquest se l'hauria de denunciar i jutjar per mentir d'aquesta manera, i inabilitar de per vida, vergonya de tenir polítics d'aquesta mena!
XX
No podem permetre que aquesta banda de feixistes mafiosos hipòcrites i cínics ens passi la mà per la cara. No és només un deure vers nosaltres mateixos sinó vers Occident i la Humanitat.
Jaume
Avans de parlar de escoles tindries que anar tu que no tens cap estudi ni ofici ni benefici. Ignorant
Primer t'ignoren, després se'n riuen, després t'ataquen i, finalment, guanyes.
Anna
Farsant. Indesitjables
Cert
És cert. Jo vaig anar a una escola concertada molt catalanista, on tot era sempre català i d'Espanya en parlaven com la pitjor deixalla d'Europa mentre Catalunya fou gloriosa. És sencillament cert. El problema és la inmersió lingüística: hauria de ser 50/50. I veuríem que en 50 anys el independentisme sería minoritari.
1942/1995
“Hi ha gent que no li agrada que es es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent que no li agrada que es parle, s'escriga o es pense” Ho va dir l'Ovidi Montllor, descriu exactament el que fan la colla de Garcia Albiol, i el grupuscle organitzat format pels partits del règim 78, fiscals espanyols i ministres espanyols... tots a l'una.
S'ha de denunciar, no ens hem de deixar insultar ni deixar aixecar la camisa
Declaracions inadmissibles d'aquest paio, s'ha de denunciar a instàncies de nivell europeu i internacional, ja que aquest paio col·labora i està al servei d'Espanya i té impunitat. Millo i Garcia-Albiol: Miserables.
Ecs!
Només des de l'indigència intel·lectual i des de la falta de valors democràtics es pot dir una frase tant miserable com la de Garcia Albiol, per cert a l'uníson amb els ministres espanyols, ço és el govern espanyol, la fiscalia espanyola i la premsa del bunker. Quin fàstic que fan aquests "defensors" de la unitat d'Espanya de pa sucat amb oli.
Fora ocupants i botiflers
Garcia Albiol i Millo, mentiu i mentireu encara més, ens intentareu humiliar, en intentareu fotre, les forces d'ocupació espanyoles al vostre servei ens fotran llenya... però no convencereu ningú. Sous uns desgraciats.
Pau
Si fos veritat, tindria raó. Ara bé, a ensenyar-los que és una puta merda tercermundista sí, perquè a escola s'ha d'explicar la veritat.
Pauet
No és que s'eduqui els nens per odiar Espanya, és que la gent ben educada, com és normal, odia els personatges com vostè.
Misteris amb Sebastià D'Allò
El castellà no s'ensenya a Catalunya però els nens treuen millors notes en castellà que en català. Misteri!
Espanya - pitjor deixalla d’Europa
Això es diu realitat, noi. Quin país hi ha a Europa on els feixistes vagin campant, saltant-se la llei, perseguint minories ètniques i fent la salutació hitleriana a totes les seves manifestacions. Si les lleis d’Alemanya s’apliquéssin a Espanya, hi hauria gairebé quaranta milions de persones a la presó.
@ Cert
Als xitxarel·los com tu se us veu el llautó d'una hora lluny, com es diu "l'escola" de la qual parles? I a quina assignatura "t'adoctrinaven" a gimnàstica o a la classe de religió? Com podeu tenir tanta barra? És increïble fins on arribeu els unionistes, no teniu límits?
Paueta
El presidente de Cataluña habla 4 idiomas, el de España, uno y el señor Albiol no sabe escribir en ninguno. Adoctrinamiento.
No pareu de manipular
A on s'educa per odiar es a les espanyes a tot el que sigui catala.
Una mestra
Ahir a la nit va ensenyar, de passada, unes imatges d'uns nens adoctrinats en el independentisme. El poc que es va veure era un clar muntatge del seu adoctrinament en contra Catalunya. Sóc mestra i he fet representacions teatrals al'escola i sé com declamen els nens els textos que han de memoritzar, reciten de forma mecànica i calen molts assajos per arribar a un mínim de naturalitat. Això és el que vaig veure ahir. Em vaig indignar veient com utilitzen els seus fills en contra de Catalunya.
Una ciutadana de pau
Fent zapping entrada la matinada vaig posar Tele5 per veure el "salvador" d'Espanya a Catalunya, Alvaro de Marichalar, imagineu-vos el que va arribar a dir que Jorge Javier Vazquez li va dir que li feien por les paraules que deia, que era un maleducat i el va fer fora del plató. Alvaro de Marichalar s'ha instal·lat a Catalunya per ajudar a Societat Civil i la ultradreta espanyola. Tornen els millors temps del franquisme repressiu.
Aixo es l,exemple dels personatges que tindrem que aguantar si no marxem .
S'hauria de ilegalizar el PP
Albiol, mentider, intoxicador, el que s'hauria de prohibir es el PP, per ser un partit xenòfob, generador de odi i que basa el seu èxit electoral en la corrupció i la destrucció econòmica i lingüística de una part del territori espanyol, abans el país Basc, ara Catalunya.
Jordi Centell
Amb gent com tu, Albiolet, no es necessaria l'escola catalana per nodrir l'odi a Espanya
Amb-pro
a @Jordi : aquest fulano es una mala persona i delira.
Boletaire
El que no hauria de ser admissible és que pugui haver-hi gent que arribi a dir aquestes animalades i segueixi com si no hagués dit res.
Joan Pertit
PATÈTIC IMBECIL
Concepció
Sr Albiol.... Les seves nenes aon les porte a colegit? Ahhh com paguem els catalans van a un privat.... No te vergonya.
Tea
Lo que se entiende es quién educó a Albiol para destilar tanto odio contra Cataluña y contra todo lo catalán.

envia el comentari