El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiol: “La CUP i Anna Gabriel són uns feixistes”

 

 

El flamant president del PP Català, Xavier García Albiol, ha denunciat amb contundència l‘intent d’ocupació del local del seu partit per part d’Arran. Una hora després que acabés la mobilització d’aquesta organització de l’esquerra independentista, Albiol ha comparegut davant la premsa i ha afirmat que “la CUP i Anna Gabriel són una colla de feixistes”, en referència a la diputada cupaire, present durant la mobilització d’Arran, junt amb l’exdiputat David Fernàndez.

Albiol ha anunciat que el PP denunciarà a la policia els incidents, i que personificarà l’escrit contra Gabriel i Fernández, a més del col·lectiu Arran. El president dels populars també ha titllat de “greus” els fets d’aquest dilluns al matí a la seu del carrer Comte d’Urgell, i ha afirmat de manera clara que la CUP i la diputada parlamentària “representen el pitjor i el més rebutjable de la societat catalana”.

 

La diputada de la CUP Anna Gabriel i l’exdiputat David Fernàndez, durant l’intent d’ocupació del local del PP per part del col·lectiu juvenil Arran | Jordi Borràs

 

 

“Per moltes amenaces i violència que utilitzin, al PP Català ni ens espantaran ni ens callaran”, ha afegit Albiol. En aquesta línia, el president del partit ha subratllat que li “sorprèn” que Gabriel i la CUP demanin empara perquè des del PP se’ls titlla de violents quan, realment, els fets demostren que “ens quedem curts”, tal i com ha afirmat Albiol. “És un acte dels impotents, perquè ningú no declararà la independència”, ha insistit.

 

“Actes com els d’avui demostren que el Govern està condicionat per uns diputats feixistes, que haurien d’estar no en un Parlament sinó en algun altre àmbit més regulat i menys democràtic”, ha continuat Albiol. Visiblement enfurismat, el president del PP ha titllat de “tribu” els membres de l’esquerra independentista.

Membres d’Arran, amb urnes de cartró, davant la seu del PP Català que han intentat ocupar, sense èxit | Jordi Borràs

 

 

18 mesos del 27-S

 

Albiol ha aprofitat que aquest dilluns fa 18 mesos de les eleccions del 27-S per opinar que, com que no s’ha declarat la independència, “es busca tapar la incompetència amb actes violents d’aquest tipus”. A més, tal i com ha reiterat, aquestes accions “només aconsegueixen embrutar parets i no espantar-nos, i que evidencien que Gabriel i tots els membres de la CUP són feixistes”.

 

De fet, Albiol ha assegurat que aquestes accions “ens fan sortir amb més força i més ànim per seguir defensant allò que creiem més just, i és que els catalans que ens sentim també espanyols puguem viure amb normalitat a Catalunya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa