Albiol treu a la llum una enquesta feta al maig que li donaria majora absoluta

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, intenta desestabilitzar els impulsors de la moció de censura que es registrarà demà a l’Ajuntament i ha tret a la llum una enquesta realitzada per la consultora GAD3 que li atorgaria la majoria absoluta en uns hipotètics comicis. El treball de camp, però, es va fer el mes de maig passat, molt abans que esclatés el cas dels Papers de Pandora, que vinculen el líder popular amb una societat a Belice, un paradís fiscal de l’Amèrica Central.

Segons aquesta enquesta, el PP passaria dels onze regidors actuals fins a catorze i aplegaria un 46,4% dels vots –a les eleccions de 2019 va tenir el 37,6% dels suports. Segons els resultats que presenta la consultora, a partir de 600 enquestes telefòniques, per darrere del PP se situarien ERC (5), el PSC (4), Guanyem (2), En Comú Podem (1) i Junts (1). El treball té un marge d’error del 4,1% i un grau de confiança del 95,5%, segons recull la fitza tècnica de l’enquesta.

El líder popular, considera que la seva hegemonia electoral és “l’únic motiu de la moció de censura”. En una publicació a les xarxes socials, Albiol assegura que si “ara” se celebressin eleccions “arrasaria” a la resta de partits. L’encara alcalde, però, obvia el fet que l’enquesta és del mes de maig.

Comentaris

  borinot Octubre 21, 2021 | 13:34
  de maig a octubre, buff, hi ha lloc per molts papers, i moltes pandores, però 14 regidors, en fi, només un tan alt i tan ruc s'ho creu
  Arnau Octubre 21, 2021 | 16:15
  S'ha d'estar molt malament i molt sonat per a votar aquest individu i a aquest partit, recordem per a desmemoriats que fou fundat el 1976 per 7 ex-ministres de Franco. Els antídots contra aquesta mena d'individus i de partits farsants, son la cultura, l'educació, la informació veraç, el respecte als drets humans, el sentit comú, el sentit cívic, la memòria històrica.
  Badalonina Octubre 21, 2021 | 17:55
  Una enquesta amagada i que "evidentment" no la degué pagar amb diners públics, és clar. Una enquesta "jo-me-lo-guis-i-jo-me-lo-com"... Quina bajanada presentar una "enquesta" com a prova de què ? Els resultats vàlids, fins a noves eleccions, son els del 26 de maig de 2019 i no té cap majoria per a governar sense dependre dels altres grups municipals. Molt demòcrata en Garcia-Albiol. Cal recordar-li que el seu menyspreable partit sucursalista fou fundat el 1976 per 7 ex-ministres de Franco ?

Nou comentari