Albiol diu que tancarà 391 'xiringuitos' que serveixen per "pagar nòmines" a alts càrrecs del Govern

Assegura que són unes 391 societats de la Generalitat que estan "al servei del procés" i que no serveixen "per a res"
Xavier García Albiol a El Prat
Xavier García Albiol a El Prat | JOAN ANTONI GUERRERO

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha dit aquest dijous que si guanya les eleccions es proposa reduir les “391 societats o organismes” del Govern que “no serveixen per a res de profit”, "'xiringuitos'" que només estan al servei “del procés” i s'utilitzen “per pagar les nòmines dels que es dediquen a parlar malament de Catalunya i Espanya per tot arreu”.

 

Albiol ha dit, abans de fer un passeig pel mercat de Sant Cosme del Prat de Llobregat, que s’ha de donar exemple als ciutadans en un moment en què encara “hi ha molts aturats a les nostres ciutats” i per tant, ha dit, “no és raonable que una administració estigui sobredimensionada i inflada per pagar sous a amics de partits polítics”.


El candidat del PP ha dit que en vuit mesos pensa reduir “fins a un 60%” el nombre d’entitats públiques i també el nombre d’alts càrrecs, de confiança i de direcció. En aquest sentit, ha dit que és “una vergonya” el cas de la directora de campanya de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, “que està cobrant una nòmina de la Generalitat mentre està a Brussel·les dedicant-se a fer campanya per un senyor que ha intentat fer un cop d’Estat”. Això és exemple, ha subratllat Albiol, “d'allò a què volem posar punt i final”.

 

El líder popular ha dit també que aquests organismes i càrrecs no tenen altra utilitat que “donar assessorament o suport, en molts casos gens justificats, a consellers o dirigents del PDeCAT o ERC”. Albiol també ha manifestat que el PP es proposa actuar per fer una “simplificació de l’aparell extern de la Generalitat, com a garantia d’estalvi i bon ús dels recursos públics”. És una mesura que assegura no treure’s del “barret” perquè ja ho va aplicar a Badalona quan va ser alcalde.

Comentaris
Ramon
Tota aquesta humiliació la sofrim per haver cedit al demencial pla de ruta d'ERC.
Karlus
Serveixen per fotre fora als feixistes com tu, botifler fastigós
Joan
En García Albiol diu que és un espectacle el que succeeix a Brussel·les avui, jo realment el que em va semblar un espectacle deplorable, esperpèntic i sobretot ridícul va ser la manifestació unionista d'aquesta setmana a Brussel·les, el càlcul mes optimista 160 persones! , i suposo que pagant l'estat, es a dir nosaltres en bona part.
JMB
I de pas netejarà Badalona?
El flabiol i la seva màfia ,tot i l'as sevas amenaces s,estan acabant a Catalunya
via fora
El 51% dels independentistes val menys que el 49% dels unionistes? Per no dividir la opinió dels catalans, el 51% de nosaltres hem de canviar-la i acceptar la del49%? El que no entenc, és que si la opinió del 51% fos dels unionistes, s'hauria de respectar i la dels soberanistes no. Hi ha algú que m'ho pugui explicar amb arguments?
Amb els vots de qui ho farà aquests sheriff ? O ho pensa fer per decret ? I dels xiringuitos del PPSOE no hi ha res a dir? No, és clar, perquè gairebé tota Espanya .es un xiringuito. Les subvencions a les Feries i als toros segur que es dispararien encara més.
De seca
La fundacion F.Franco tambe la tancaras? ...
Elisa
Vaja home, el representant del partit mes corrupte del mon, ara vol tancar xiringuitos per la corrupció que hi ha a la Generalitat... no facis riure home...comença per netejar la merda del teu partit i tindràs feina fins que et jubilis
xup
aqui no podras robar
També faràs tornar a Florentino els 4000 milions d'indemnització per no deixar-li "jugar" més amb la Castor?
I eliminaràs el senat, on van a parar les vaques sagrades? Desmuntaràs els favors a les empreses de l'Ibex a canvi de que us col·loquin als consells d'administració quan us "retireu"? Retiraràs els ajuts a la Fundación Franco, l'Opus o el manteniment del Valle de los Caídos?, retiraràs el personal superflu que viu com marquesos a les ambaixades? Les despeses de mig milió d'euros en jardineria de la residència del Sr. Wert? etc, etc, etc...Marededéu, és ben bé que ens prenen per imbècils!
Cartanya
Ostres pero primer faras fora a tots els del cas Gürtel no?. A no que igual et tens que fer fora a tu mateix. HAHAHAHAHAHAHA
miquel
Expliqueu-li que no són eleccions espanyoles. Que els "xiringuitos" per a pagar a membres del gobieno són a Madrid!!!!!!!

envia el comentari