El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiol demana no fer més “experiments” a Badalona i ser investit alcalde
  • CA

L’exalcalde de Badalona i expresident del PPC, Xavier García Albiol, ha demanat aquest dimecres que les formacions polítiques presents a l’Ajuntament de Badalona no facin més “experiments” i que permetin que la seva llista -la més votada en les eleccions del mes de maig de 2019- sigui la que lideri el govern municipal. En una roda de premsa telemàtica, ha criticat el també exalcalde de Badalona des d’aquest mateix dimecres Álex Pastor per haver protagonitzat uns fets “vergonyosos“. Ha acusat el polític socialista d’haver malmès la imatge de Badalona.

[r:1]

Albiol ha insistit que s’ha demostrat que “els experiments a Badalona no surten bé” i ha recordat que si ara l’oposició articula una majoria per tal que ell no torni a ser l’alcalde del municipi significarà que han fet un pacte de “tots contra l’Albiol”, un comportament que li semblaria del tot incomprensible. Ha volgut remarcar que ell va ser el guanyador indiscutible de les darreres eleccions i que per aquest motiu “va quedar clarament demostrat que els badalonins volen un govern municipal del Partit Popular“.

[r:2]

El popular ha reconegut que “encara és massa aviat per parlar de fórmules” sobre com es pot tirar endavant la seva investidura, però ja ha avançat que la gestió de la ciutat amb la crisi ocasionada pel coronavirus s’haurà de fer amb acords globals. Així doncs, ha enviat un missatge a les altres formacions polítiques: “No necessàriament s’haurà d’estar dins del govern per assumir responsabilitats“.

Preguntat per si calia demanar disculpes per unes delcaracions pronunciades aquest matí en les quals afirmava que Pastor tenia “dependències” i que per tant no era d’estranyar el que ha passat aquesta nit, Albiol ha dit que l’exalcaldessa Dolors Sabater s’ha pronunciat en la mateixa línia i que era una cosa que “tothom sabia”. Ha afegit que Pastor “mereix tot el respecte personal” i que li desitja “que tingui sort a la vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa