El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiach té dues competidores a les primàries de Catalunya en Comú
  • CA

Catalunya en Comú ha tancat aquest divendres a les 16 hores el registre de les candidatures per participar en les primàries que han de servir per escollir la candidata del partit a les eleccions al Parlament de Catalunya. Segons fonts del partit consultades per ‘El Món’, dues possibles candidates més s’han inscrit finalment per disputar-se amb Jéssica Albiach la posició de cap de llista. L’actual presidenta el grup parlamentari dels Comuns té el suport dels rostres més visibles del partit, alguns dels quals l’han acompanyat aquest divendres en una roda de premsa on ha anunciat oficialment la seva candidatura.

[r:1]

A partir de dissabte el partit entrarà en un procés de recollida d’avals fins dimecres i, segons les fonts consultades, serà llavors quan se sabrà si les tres candidates han obtingut el suport de les assemblees provincials. El partit no ha volgut donar a conèixer el nom de les candidates que volen competir amb Albiach. Si tenen tots els avals es faran públics, no abans, han indicat.

El procés seguirà l’1 de març, quan s’hauria de proclamar el o la cap de llista i el 14 de març se celebrarà un consell nacional per debatre el reglament per confeccionar la llista sencera. A partir d’aquí es farien les votacions i la llista es tindria la primera setmana d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa