El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiach diu que la “lluita definitiva” s’ha de donar a la taula de diàleg
  • CA

La líder dels comuns, Jéssica Albiach, ha dit que “la lluita definitiva s’ha de donar a la taula del diàleg“, en resposta a les paraules de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, qui a Perpinyà va fer una crida a preparar “la lluita definitiva” de l’independentisme. “No està assumint que estem en una nova etapa“, ha dit Albiach en una entrevista a ‘TV3’. “Sembla que ha tornat a agafar aquest discurs èpic que ha portat a una generació d’expectatives frustrades”, ha afegit Albiach, que creu que la gent ja està “cansada de retòrica i discursos abrandats”. També ha demanat a JxCat que es cregui la taula de diàleg perquè “no hi ha cap altra alternativa” i avisa que “l’enganyifa” seria “insistir en vies fracassades”. 

Després de l’acte del Consell per la República a Perpinyà, on l’exconsellera Clara Ponsatí va dir que la taula entre governs és una “enganyifa“, Albiach ha advertit que és “una contradicció dir que no et creus la taula i estar-hi”. També ha lamentat que ningú l’hagi “contradit” i ha reclamat “pragmatisme”. 

Albiach ha dit que és una “incoherència” que JxCat assisteixi a la taula del diàleg i, al mateix temps, Ponsatí digui que és una “enganyifa”. Tot i que ha dit que no és “incompatible” la mobilització als carrers amb assistir a la taula del diàleg, sí que els ha reclamat que “apostin” per aquesta “oportunitat històrica”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa