El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’advocat de Joan Carles I diu que s’està vulnerant el seu dret a la presumpció d’innocència
  • CA

L’advocat de Joan Carles de Borbó ha emès aquest divendres un comunicat en què defensa el dret a la presumpció d’innocència del rei emèrit espanyol. A l’escrit, Javier Sánchez-Junco Mans, l’advocat de Joan Carles, lamenta les “greus afirmacions i imputacions de conductes” que es fan a la informació que ha publicat El Mundo sobre l’emèrit. Aquest divendres, aquest diari ha publicat una informació segons la qual la Fiscalia apunta que Joan Carles era “comissionista” a escala internacional.

També avancen que la fiscalia ha demanat informació a les autoritats suïsses per a investigar el rei emèrit, el que l’advocat considera que “només hauria d’estar en coneixement de la fiscalia perquè les actuacions són reservades”. Sánchez-Junco afegeix que aquesta petició es va fer ara fa set mesos, al febrer del 2021.

Al comunicat, l’advocat considera que la informació no té “la més mínima justificació” i “hi ha altres fets que les contradiuen dels quals no se’n diu res”. A més, considera que “traslladen a l’opinió pública valoracions que perjudiquen greument Sa Majestat el Rei Joan Carles” que fa més d’un any que està sent investigat per la fiscalia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: RAMON A a setembre 03, 2021 | 17:10
    RAMON A setembre 03, 2021 | 17:10
    Que parla del putero o dels presos catalans
  2. Icona del comentari de: Català a setembre 03, 2021 | 17:56
    Català setembre 03, 2021 | 17:56
    L'emèrit segur que és innocent.... del bombardeig d'Hiroshima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa