Adrià Carrasco: “No seré l’última víctima dels muntatges policials”

L'exiliat tornat a Catalunya admet que "l'estratègia de la por funciona"

No soc la primera víctima ni seré l’última dels muntatges policials“. Així s’ha expressat aquest dimarts Adrià Carrasco, que aquest dimarts va posar punt i final al seu exili i va tornar a Catalunya un cop ja s’ha arxivat la seva causa per terrorisme. Aquestes declaracions les ha pronunciat en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, en la què ha reconegut que “si neguéssim completament que l’estratègia de la por no funciona, estaríem mentint“.

Carrasco ha estat gairebé tres anys exiliat a Brussel·les, i reconeix que ara és “una gran alegria poder tornar a estar amb la meva gent“. No obstant, ha reconegut que se sent “enrabiat” i que ara mateix no es vol fiar gaire de la justícia espanyola, ja que la seva causa està “arxivada provisionalment”. “Han sigut tres anys de molt patiment, enyorança i injustícia“, ha dit, però ha admès que ha sabut aprofitar aquest exili formant-se i “construïnt una nova vida”.

Per últim, Carrasco ha deixat ben clar que no pensa donar suport a cap formació política en les eleccions del 14 de febrer. De fet, ha criticat el sistema de “picabaralles” dels partits. “Els ciutadans hem de deixar de confiar en el sistema electoral i polític, perquè només el poble salva el poble”, ha dit.

Comentaris

    Gonzalo 12/01/2021 4:24 pm
    Tranquilo, terrorista cdr.... Ya te pillaremos en otra mano violentas de las vuestras... Y prepárate...
    Llibertat per als presoners polítics 12/01/2021 11:03 am
    Us presentem la MERDA de justícia espanyola lawfare per la "unidad d'Espanya" en format clavegueram de deep state. Intenten detenir una persona per "terrorisme", "sedició" i "rebel·lió"... aquesta persona "en recerca" i "perseguida" per unes acusacions tant greus (pitjor que un assassinat segons professionals de l'advocacia i de les lleis) se'n va a un altre estat de la Unió Europea... i la justícia espanyola no demana cap extradició, ni fa res, solament deixa passar el temps. D'això com se'n diu, a més de fer trampes i de malvolença, la voluntat expressa de fer mal ? Prevaricació ? Corrupció ? Malversació ? Incompetència ? Perfídia ? Falsedat ? Falsia ? Venjança ? O tot plegat ? Si no ens n'adonem tots del què fa l'estat espanyol i no hi REACCIONEM, es demostrarà que els catalans som mesells i uns inútils col·lectius. Cap agressió de l'estat espanyol sense resposta pacífica i no violenta.

Nou comentari