Acte de Cuixart amb altres represaliats el primer dia del tercer grau

Òmnium Cultural organitza aquest acte a la plaça del Rei aquest divendres

Els presos polítics condemnats per l’1-O sortiran de la presó aquest divendres al matí després que el departament de Justícia els hagi restituït el tercer grau que el Tribunal Suprem els va revocar fa un mes. Tots ells saben que han de comptar amb la possibilitat que la fiscalia torni a presentar un recurs contra la decisió de les juntes de tractament de les presons ratificada per la conselleria d’Ester Capella, i que això pot implicar que el Suprem torni a revocar el tercer grau. Mentre això no passi, però, pensen aprofitar els dies què tinguin per fer activitat social i política, a banda de vida familiar i personal. Els que estan vinculats a Junts per Catalunya i ERC participaran en actes electorals dels seus partits, i Jordi Cuixart ja té prevista una primera aparició, organitzada per l’entitat que presideix, Òmnium Cultural. Juntament amb altres represaliats, el nom dels quals no s’ha concretat encara, participarà en un acte a la plaça del Rei aquest divendres a les 12 hores.

Més informació

Comentaris

  Cge 28/01/2021 9:43 pm
  Crec que això no toca, on està el seny de no fer actes on pugui anar gent ?
   Si noi, 29/01/2021 6:33 am
   Tots moros o tots cristians. "Això no toca" te unes connotacions Pujolianes Corruptgents que fan fàstic. Seny és el que't falta a tu.
  David. 28/01/2021 8:26 pm
  Que em digui a quin partit votar ! Perquè estic entre 3 opcions: 1. No votar. Total el Parlament no serveix de res. 2. juntsxcat però sense cap il.lusió i només per evitar que guanyin PSOE o ERC. 3. Cup , però pensen més en el tema de dretes-esquerres que en clau de país. I sense país propi no es poden fer polítiques ni de dretes ni d esquerres. Primàries m agraden però ja es sap que no treuran gaire res, i menys a Girona.
  Luisnomeacuerdo 28/01/2021 8:08 pm
  Le han abierto la jaula al caracuervo , los fascistas independentistas Irán aprendiendo poco a poco a respetar la ley de su país, España, por las buenas o por las bravas. Y recordad que el lovox está vigilando al rebaño de borreguetes grocñordos.
  Cuixart hauria de ser President! 28/01/2021 6:18 pm
  No aquets pocassoltes que tenim, que portan 10 anys prUcessant cap enlloc mentres cobran cada fi de mes i els catalans perdem bous i esquelles.

Nou comentari