Acord al tripartit de Lleida per fer fora un regidor de JxCat

L'equip de govern decidirà la setmana que ve el nom del nou regidor d'Esports

El ja exregidor d’Esports de la Paeria, Sergio González, apartat per l’alcalde Miquel Pueyo arran de l’afer de les suposades irregularitats en contractes de la seva regidoria i també la d’Urbanisme, deixarà el grup de JxCat. En resposta a l’encàrrec del paer en cap, la comissió de seguiment del Pacte d’Entesa ha proposat designar la setmana que ve el nou regidor d’Esports. A la trobada d’aquest dilluns a la tarda, els tres socis de govern, ERC-AM, JxCat i el Comú de Lleida, han avalat la sortida de González de l’equip de Govern.

Pueyo ha dit que la decisió d’apartar-lo del càrrec és fruit de “l’alt nivell d’autoexigència i de transparència” fixat com a “Govern del canvi”.L’alcalde de Lleida ha assumit de forma temporal les competències de la regidoria d’Esports. Així mateix, el paer en cap ha afirmat que independentment de la decisió que González prengui sobre la seva acta de regidor, “l’equilibri, la competència i l’eficàcia de la Paeria” no quedaran afectades.

El cas de Sant Joan de Vilatorrada

Aquest cas de Lleida, que esclata en plena campanya de les eleccions al Parlament del 14F, es produeix també en el mateix moment que un altre govern de coalició, el de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) ha retirat les competències al regidor enxampat en un bar fora dels horaris permesos per les restriccions per la pandèmia. En aquest cas, l’alcalde, Jordi Solernou, d’Alternativa per Sant Joan, ha acceptat la petició del seu soci de govern, el PSC, per conservar la cadira del regidor en qüestió, Àngel Sáez, encara que se li hagi retirat la cartera de Tecnologia, Infància i Joventut.

Comentaris

  Ramon 02/02/2021 4:37 pm
  "MANS NETES!", cridà el d'ERC. I va i forma govern amb el PSC. Que de per si ja és de traca. Cridar "Mans netes" i sumar amb el partit més corrupte d'Occident. Però un cop feta la conxorxa, els robatoris de diner públic d'ERC van arribar a escandalitzar la pròpia màfia sociata!!!
  24
  63
  Respon
   Pels nouvinguts a elMón 02/02/2021 5:57 pm
   Aquest és Ramon el fatxa, un català renegat que treballa a les ordres de Tácito com a Troll.
   79
   40
   Respon
    Ramon 02/02/2021 7:24 pm
    La màfia calabresa ha fet malament ensenyant-li a aquest pertorbat com pintes les enquestes. Guaita en quin estat l'han deixat.
     Ramon 02/02/2021 7:28 pm
     "Ensenyant-li" com de negres li pinten les enquestes a ERC era un dir. En realitat no se les han ensenyades perquè ja sabien que es quedaria igual. Així doncs, li han dibuixat un croquis. Sense èxit. Ha posat aquella cara com de ximpanzé. Després ho han intentat amb una escena de putxinel·lis. I tampoc. Finalment han aconseguit que més o menys ho entengués parlant-li com l'Epi i el Blai.
      Ramon 02/02/2021 7:58 pm
      Què deu ser, això de Tàcito que de tant en tant ho escriu el pertorbat? Em sona vagament a antediluvià pseudònim de Marcelino Oreja.
  Ramon 02/02/2021 4:33 pm
  O Catalunya, o (algun format de) tripartit. Jo, Catalunya!
  17
  47
  Respon
   Si noi, 02/02/2021 5:55 pm
   la Catalunya a que tu aspires és fexista i no arribarà mai. Bon vent i cap a la Meseta!
   75
   47
   Respon
  Pel director d'aquest pamflet corruptgent, Cot 02/02/2021 12:54 pm
  Un titular digne de tu, un Periodista hauria escrit: UN REGIDOR CORRUPTE DE JxSou ÉS EXPULSAT PER POSAR LA MÀ ALS CALERS PÚBLICS
  131
  63
  Respon
  Son corruptgents 02/02/2021 12:50 pm
  Sempre ni ha un per posar la mà a la caixa.
  112
  49
  Respon

Nou comentari