Acció sorpresa de l’ANC per la visita de Felip VI al Mobile

L'Assemblea llança ous plens de pintura a una fotografia del rei espanyol

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha perpetrat aquest dilluns una acció sorpresa per protestar contra la presència del Felip VI al Mobile World Congress. L’acció ha consistit en llançar ous plens de pintura a una fotografia del rei espanyol. A banda, l’entitat ha repartit fulletons en anglès per informar sobre la situació política que es viu a Catalunya i el conflicte que hi ha amb Espanya. L’ANC denuncia que amb les visites del monarca al nostre país es dona “una falsa imatge de normalitat mentre l’independentisme continua patint repressió“.

Per altra banda, l’entitat assenyala la Generalitat, acusant-la de “còmplice de l’agenda de la Casa Reial espanyola” per haver compartit taula aquest diumenge al vespre amb Felip VI en la sessió inaugural del congrés de telefonia mòbil que se celebra a Barcelona. “El Govern català no pot entrar al joc d’un Estat espanyol especialista a vulnerar drets fonamentals i que ja compta en milers les persones represaliades a Catalunya“, denuncia l’ANC en un comunicat.

Els fulletons que ha repartit l'ANC
Els fulletons que ha repartit l’ANC
Els fulletons que ha repartit l'ANC
Els fulletons que ha repartit l’ANC

Comentaris

  Doctor Strangelove 28/06/2021 11:43 am
  Quina acció més valenta i arriscada. Segur que té una repercussió, ja no dic mundial, sinó galàctica. Au, aneu a treballar colla de ganduls! Doc.
  Carlos LP 28/06/2021 11:44 am
  Jajajajaja acció sorpresa? però si la van publicitar a Twitter i Telegram fa dies!!!! Finalment, han anat quatre avis (la majoria dels quals té incontinència urinària o es van cagant a sobre).
  Por suerte estos cuatros viejos se morirán pronto y dejarán de hacer el payaso. 28/06/2021 11:59 am
  Pues eso, por la inexorable ley biológica cada vez quedan menos patéticos rabiosos.
   Gonzalo 28/06/2021 2:05 pm
   No seas tan cruel...ojalá vivan muchos años!!! Lo jodido para ellos es que seguirán siendo españoles.....pero que vivan muuuuuchos años.

Nou comentari