Ábalos qüestiona la reunió del Consell de Ministres a Barcelona i la Moncloa el corregeix

El ministre de Foment creu que l'executiu espanyol no s'ha d'entossudir amb la reunió si no aconsegueix un resultat positiu
El president espanyol, Pedro Sánchez
El president espanyol, Pedro Sánchez | ACN

El ministre de Foment i número 3 del PSOE, José Luis Ábalos, ha posat en dubte que el Consell de Ministres se celebri el pròxim 21 de desembre a Barcelona tal com estava anunciat. En el marc d'un esmorzar organitzat pel diari 'El economista', Ábalos ha considerat que s'ha de valorar si aquesta reunió del Consell de Ministres suposa un resultat positiu. "Si no ho acabem d'aconseguir, tampoc acabo d'entendre un entossudiment", ha defensat. Pocs minuts després fonts de la Moncloa han desmentit Ábalos assegurant que el Consell de Ministres es reunirà a Barcelona el 21 de desembre i que no hi ha dubtes sobre això. Ábalos considera que s'ha de valorar si es mantenen les raons que van portar el Consell de Ministres a Barcelona. "Això és el que s'ha de contemplar: si les raons, que sempre busquen resultats positius, es poden continuar mantenint", ha afegit.

 

Una opinió personal tenint en compte que ha admès que no n'havia parlat amb el govern espanyol i el president Pedro Sánchez. "Però és evident que s'ha de valorar que les coses que es fan per bé aconsegueixin un resultat positiu. Si no ho acaben d'aconseguir, tampoc acabo d'entendre un entossudiment", ha defensat. Poc després de fer-se públiques aquestes declaracions que posen en dubte l'oportunitat de celebrar el Consell de Ministres a Barcelona, la Moncloa ha respost garantint que la reunió se celebrarà tal com estava previst el pròxim 21 de desembre i ha assegurat que no "no hi ha dubtes" sobre aquesta qüestió. 

 

  

El govern espanyol fa setmanes que va anunciar la reunió i va manifestar la seva voluntat d'aprofitar per fer una trobada entre presidents al Palau de la Generalitat. La situació s'ha enrarit després que el president de la Generalitat hagi descartat una reunió entre presidents el 21 de desembre i s'hagi rebutjat la seva proposta de cimera entre governs. L'actuació dels Mossos davant les accions dels CDR dels últims dies i l'anunci de noves mobilitzacions el 21 amb motiu del Consell de Ministres han complicat encara més l'ambient polític.

 Comentaris
republica
si si han de fer el paperet a Barcelona, no sigui que no puguin cobrar les dietes, aquests ministros, i el miguel izeta pugui fer-se el fatxenda fen de cicerone
A Andalusia pel teatre de les eleccions i a Catalunya per colonització
Han de venir a fer-se el milhomes, el colonitzador, l'amo ... i no podien haver triat un dia millor per fer-ho. No tenen ni tan sols la decència ni les formes. Bon vent!
Jo
Com sempre no enmendalla.
Carme
Ho tenen clar, venen a provocar, a dir-li a Europa que el govern d'Espanya ve a reunir-se i a parlar i que els catalans responen tallant carreteres
cavaller negre
Aquest del PE ( avanç PSOE), mira que son mala gen. Venen a Barcelona a PROVOCAR, quan tindrien que anar a Sevilla a donar imatge demòcrata contra els de VOX, però com que son el "poli bo" de la oligarquia E, podeu veure que s'estimen més estar al costat dels falangistes del C's, i del franquistes del PP, tots ells, PROVOCADORS amb molta mala idea. En fan FÀSTIC.

envia el comentari