Ábalos defensa que Illa acabarà “amb els que busquen dividir fins a l’infinit”

El ministre diu que el PSC està "pendent de guanyar" mentre que la resta de candidats miren de no perdre

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha situat el candidat del PSC, Salvador Illa, com “el candidat de veritat” que acabarà amb “la divisió i els que pensin dividir fins a l’infinit”. Ábalos, que ha acompanyat Illa en un acte per la mobilització del vot femení, ha dit que el cap de llista socialista ve a “gestionar el terrenal sense interposats, sense esperar que vingui el messies”, en una referència implícita a Carles Puigdemont (JxCat). “Ets el candidat de veritat i seràs el president de veritat”, ha resolt el ministre, que ha titllat Laura Borràs de ser una “secundària”. D’altra banda, ha considerat que només els socialistes estan pendents “del que guanyaran”, i la resta, “del que perdran”. Ábalos ha dit que ERC està pendent de si se’ls “acaba el somni” dels bons resultats que els donen les enquestes; JxCat “manté la posició d’allò impossible”; el PP, “en camí de l’extinció” i Cs, que “pensa en la mida de la derrota”.

El secretari d’organització del PSOE ha destacat el caràcter de “servidor públic” i “dialogant” d’Illa, amb qui va compartir govern quan el candidat era ministre de Salut. “Ha tingut una paciència que he de reconèixer que al principi no entenia com podia encaixar tanta provocació”, ha revelat. “És fàcil entrar a la confrontació i contraatacar, però Illa sabia encaixar tota la crítica i fer-ho amb elegància”, ha valorat.

Comentaris

  Ricard 10/02/2021 7:46 pm
  M'agradaria que m'expliqués el Sr. Abalos qui és que està dividint fins a l'infinit quan t'atonyinen per votar.
  X2 10/02/2021 6:41 pm
  Fora feixistes ocupants
  Pol 10/02/2021 6:28 pm
  Volem la independència política respecte a Madrid. Al món ja hi ha 190 i escaig d'estats independents i no "divideixen" res. Perquè els polítics espanyols tenen aquesta paranoia ?
   Es la tècnica del "divide et vinci", més vella que l'anar a peu 10/02/2021 9:56 pm
   No és que els polítics tinguin aquesta paranoia, ho van dient contínuament perquè nosaltres ens posem malalts, que siguem nosaltres els paranoics , que ens dividim i dividim i dividim perquè ens han anat inculcant sense parar que estem dividits.
  gavanenc 10/02/2021 6:13 pm
  Fins a l'infinit i mes enllà.....Será tonto.!!!!
  Llobregat 10/02/2021 5:32 pm
  Dadle una croqueta al Ábalos pq después del carajillo aún no ha echó la siesta por eso dice las bajanadas cínicas, lo típico de PesoE franquista.
  RAMON A 10/02/2021 5:11 pm
  El que voldria la sucursaleta local del psoe es que aquest pais fos una himitacio de la borbonia del seus amos
  Pere 10/02/2021 4:49 pm
  Dividir es allargar el corredor mediterrani fins al infinit. MACARRA DE POBLE
  Comun's,crostadrégimen78 10/02/2021 4:12 pm
  Això ja ho sabíem que sou una màfia franquista ppsoera. Que sempre voleu acabar amb catalans. Psoeratas franquistas volen fer el mateix que van fer al país valencià. Destruir la seua llengua i Cultura. Han dividit la llengua en català i valencià i després han castellanItzat el País Valencià. Son pitjor que PP C'nos Vox que van de cara i psoeratas d'on izquierdas franquistas covards.

Nou comentari