El 40% dels espanyols està a favor de negociar un referèndum, segons una enquesta

El 64% aposta per una reforma de la Constitució
Una de les urnes del referendum de l'1 d'octubre a Rubí | Lali Puig

El 64% dels espanyols aposta per una reforma de la Constitució, segons un sondeig de GAD3 encarregat per 'La Vanguardia'. També destaca que el 40% dels espanyols està a favor de negociar un referèndum mentre que un 49% rebutja aquesta opció. Pel que fa a una nova aplicació del 155 a Catalunya tal com demanen PP i Cs, els enquestats estant dividits. Un 44% dels espanyols hi està a favor i un 45%, en contra. En canvi, sí que hi ha més consens en rebutjar un hipotètic indult als líders independentistes en cas que fossin condemnats. Ho rebutja el 64% els espanyols. En canvi, a Catalunya, un 57% donaria suport a un indult.Comentaris
jo
Be, aixamplem la base erc, el 45% ens volen aplicar la violencia i nosaltres que farem abaixar el cap. Com a l'acudit, primer els agafem pels ous i despres negociem oi??? Govern-gestoria de cat. que esperem???? Ah!!! que no hi han ous.
jordi
Puchiiiiiii, deja de gastar dinero en encuestas estupendas, que va a hacer falta dinerito para las fianzaaaaaaaaaaaas
Ramon
Enganyeu intencionadament al servei de l'espanyolisme d'ERC o sou burros? Els "espanyols" a favor del referèndum no són espanyols. Som nosaltres. I suposo que també bascos. Espanyols de debò, comptadíssims, anecdòtics i que òbviament en cas de consulta votarien NO com VOX.
CLARAVALLS
no te lo crees ni tu

envia el comentari