Unes 150 persones es manifesten a Brussel·les a favor de la constitució espanyola

Societat Civil Catalana defensa que a Europa “no hi ha lloc pel nacionalisme” davant del Parlament Europeu
L’eurodiputat Esteban González Pons a la concentració a favor de la constitució espanyola davant del Parlament Europeu a Brussel·les
L’eurodiputat Esteban González Pons a la concentració a favor de la constitució espanyola davant del Parlament Europeu a Brussel·les | ACN

 

Unes 150 persones s’han concentrat, aquest dimecres, davant del Parlament Europeu a Brussel·les per a mostrar el seu suport a la constitució espanyola. Durant l’acte, en el que han participat Societat Civil Catalana (SCC) i eurodiputats espanyols de diversos grups polítics, s’ha mostrat el missatge “A Europa no hi ha lloc pel nacionalisme”. Els manifestants, que han mostrat tant senyeres com banderes espanyoles, europees i belgues, han cridat frases com ara “Visca Espanya” i “Visca Catalunya” i han llegit alguns manifestos a favor de la constitució.


L’acte ha comptat amb la presència dels eurodiputats del Partit Popular Europeu (PPE) Esteban González Pons i Santiago Fisas; el comissari europeu Miguel Arias Cañete; els europarlamentaris del grup Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates (S&D) Ramon Jáuregui, Iratxe Garcia i Elena Valenciano; i els eurodiputats Teresa Jiménez Barbat, Enrique Calvet i Maite Pagazaurtundúa del grup de l’Aliança dels Demòcrates i Liberals (ALDE). Per part de Societat Civil Catalana han participat el vicepresident Álex Ramos i els vocals Pepe Domingo, Maribel Fernández, Núria Plaza i Manuel Garfia Bofill. En finalitzar l’acte, s’han pogut escoltar els himnes europeu, espanyol, belga i el cant d’Els Segadors. 
 


Al matí, també al Parlament Europeu, s’ha celebrat una conferència sota el nom “El paper de la Constitució de 1978 en la transició democràtica espanyola i a Europa”, on hi han participat els eurodiputats Beatriz Becerra (ALDE), Ramón Luis Valcárcel (PPE) i Ramón Jáuregui (S&D).
Comentaris
Karlus
Els feixistes fent el burru a Bruseles
J.M.
Ufff!!! quants!!! la mostra d'una gran força a Brussel·les. Segur que són els que han anat als "mercadillos" amb el González Pons
Vicenç Ramoneda
150 i prou? Els absolutistes son residuals a tot arreu! Que n'aprenguin de la manifestació de demà contra la dictadura espanyola dels del 155.
LUIS
Son todos los parlamentarios del regimen catolico-fascista en Bruselas, que ven peligrar el chapucero apaño de la continuacion del franquismo.
Empenta de procés
Espereu-vos a demà, que ara venim nosaltres si se us encongirà la cresta. Fins a demà !!!!
Fart d'hipocrites
...Es a dir, tots els "endollats" a Brussel.les que es guanyen la vida fent creure als qui "s'ho velen creure" que Caspanya és una "democràcia"...Feu llàstima, feixistes!!!
Pau
Colla de tarats! A Europa hauran vist com en sou de garrulos i tercermundistes! Com us haureu entès, amb el vostre 'domini' d'idiomes?, atrassats!, ha, ha...
Fisas jutge i part
S'hi veu l'inefable i trampós Fisas, l'individu que va proposar SCC per al premi "ciutadà europeu 2014", Fisas el va proposar quan el grupuscle espanyolista feia 4 mesos d'existència (?!) i fou concedit per un jurat format per només quatre eurodiputats (entre els quals Fisas) i l'expresident de l'Eurocambra l'espanyol Enrique Barón, a partir d'una proposta de 3 eurodiputats (entre els quals Fisas).
Pocs, pocs, la UE els fa por?
Que poquets, quina vergonya. El sr. Gonzàlez Pons tindrà insomni. o és que l'AVE de Madrid no hi arriba?
valeri
Tot plegat un fracas dels mes grossos. Foten tota la pena del mon. Independencia ja.
Ramon
Fixeu-vos com, intencionadament, hi han posat al cap davant tres botiflers dels Països Catalans. Senyal que hi creuen.
Dèdal
I no en trencat res? Les manis d'ells ja sabem com solen acabar.
Bernat C.
Doncs demà el gonsales-poncio haurà de fotre el cap dins la tassa del vàter si no voldrà sentir la manifestació pro-catalana que ha viatjat cap a Bruse·les
John Smith
Un altre diari xifra aquesta inenarrable manifestació en 250 persones. Poca broma, estem parlant d'un 66% més.
Fart de fachas
Quina gentada, ya veureu la diferencia amb nosaltres, fan fastic a mes de riura si no han pogut portà més gent, ya es veu que las "grans" manifestaciòns a Barcelona estaban plenas de gent de fora de Catalunya.
Monty
Aquestos funcionari/es q paguem nosaltres p q estiguin de vacances a Brussel·les, q Ens esperin allà, Franco-feixistes-falangistes retratats!!!!!
Pussy Galore
Es que els acompanyaba la majoria silenciosa invisible, que son molts, molts mes. Si tinguesin vergonya buscarien una bona pedra ben grossa i s'amagarian a sota. A part d'invisibles son impresentables.
Elisa
De fet son ridículs hasta pero això...
Ramonet
150?Ostres,no sé si ho podrem superar...????

envia el comentari