Versions contradictòries i malestar pel canvi d’escenari de l’acte del Govern per l’1-O

Com va avançar aquest diari, la Diputació ha obligat el Govern a canviar l'escenari de l'acte

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha assegurat que “formalement no s’ha comunicat a la Diputació” la intenció del Govern de celebrar l’acte commemoratiu de l’1 d’Octubre a l’Escola Industrial, el que va portar, com va avançar aquest diari, a canviar l’escenari de l’acte. Marín ha retret al Govern que “hi havia canals oficials a través dels que concretar el tipus de celebració al recinte” i ha assegurat que “ni es van usar els canals adequats ni es va concretar l’acte en si”.

Tot i dir que el Govern no va comunicar “oficialment” la celebració de l’acte, Marin ha dit que es va valorar “tècnicament” la “no conveniència de fer ús d’un espai administratiu en el qual hi ha personal treballant, amb un horari laboral”. “Tampoc sabíem exactament de què es tractava”, s’ha defensat la presidenta de la Diputació.

Pel contrari, des del Govern asseguren que la Diputació va donar “diverses versions en un sol dia” sobre el perquè denegaven la petició i assenyalen que, fins i tot, “ja s’havia fet la visita al lloc on s’havia de fer l’acte”.

Hi ha versions contradictòries sobre per què la Diputació de Barcelona, presidida per Núria Marín, que va arribar al càrrec per un acord amb Junts, ha declinat la petició del Govern de commemorar l’1-O a l’Escola Industrial. El Govern ha hagut de plantejar una alternativa en molt poc temps. De fet, aquest dimecres al vespre ja va comunicar que canviaria la ubicació de l’acte commemoratiu.

Finalment, es farà als Serveis Matrius del Catsalut, simbòlic perquè va ser un centre de votació del referèndum, en no poder disposar de l’Escola Industrial per “problemes aliens al Govern”. L’executiu de Pere Aragonès havia triat l’Escola Industrial com a seu de l’acte commemoratiu en ser el col·legi electoral més gran del referèndum del 1-O.

Comentaris

  Amill 30/09/2021 6:45 pm
  Diputació=PSC=155.
   SinChan 30/09/2021 7:24 pm
   Diputació=PSC+JUNTSxC= errorX0000001714. Bluescreen.
   1-0 CHARLOTADA. 30/09/2021 9:37 pm
   Golpistas rechazados por todas las democrácias mundiales.
  eees 30/09/2021 7:03 pm
  NO ESTABA ESTA EN UN FOLLON CON LA JUSTICIA ? NO HABLAN DE ELLA LOS PSOES
  Nano 30/09/2021 7:34 pm
  Nuria Marin la Corrupte,
  Ricard 30/09/2021 7:48 pm
  Més xenofòbia del PSOE.
  Mala peça 30/09/2021 11:24 pm
  Aquesta matin, no té un pam de net. Treballa poc, però lo poc que treballa, és per anar en contra dels anhels del poble de Catalunya. Així suma punts de cara al partido i a la injustícia

Nou comentari