Sandra Gómez apunta a l’alcaldia de València després de guanyar les primàries del PSPV

Venç en les primàries de la ciutat enfront de Maite Girau per 155 vots
Sandra Gómez

 

Sandra Gómez, tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal del PSPV en l’Ajuntament de València, s’ha convertit en la líder dels socialistes de la capital del Túria després de guanyar les primàries que decidien la secretaria general del partit en la ciutat. Ha recaptat 640 vots, enfront dels 485 que ha aconseguit l’altra candidata, regidora de Sanitat, Maite Girau.

 

Prop de 1.400 militants estaven cridats a les urnes aquest diumenge, després d’una campanya que va donar el tret d’eixida el passat 25 de gener. De les huit agrupacions de València (Ciutat Vella, Russafa, Patraix, Marítim, Abastos, València Nord, Benimàmet i Benimaclet), Gómez s’ha imposat en la majoria d’elles, excepte a València Nord i Benimàmet. A més, el recompte ha llançat 16 vots nuls.
Comentaris
remigio III
En aquest cas sembla triar entre el mal i la pupa. Però sempre serà millor el que més allunyat estiga del pitjor: Ábalos
155 vots
És la marca de pinso que mengen els pollastres de corral del PSPV. "155". Feixistes camuflats de "socialdemocràcia". EspaÑoleo del pitjor. I aquesta ha treballat fora del partit o com Ábalos i tot el PSPV no conèixen la realitat laboral i no han pegat brot en sa puta vida?. Les ETT's i la precarietat que és? que són per a la resta? Després de l'alcaldia a per la porta giratòria. Triar entre Puig i Ábalos, merda del mateix pinso. Famílies i màfies. Que vos donen gentola!!
marbosch
Pens que a les properes eleccions poden fer una llista "cremallera P-PSOE- C,s, aisí sabríem exactament què votam.
Eduard
El digital aquest valència-extra sembla un mitja proper al partido de los obreros de españa, eixos que entre altres coses avalen el 155.No se perquè els reproduïu les informacions lògicament esbiaixades

envia el comentari